Georgina Rodriguez (l) en haar halfzus Patricia (r).
Volledig scherm
Georgina Rodriguez (l) en haar halfzus Patricia (r). © ANP/EPA - Telecinco

Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsjeblieft Georgina, help me”

Vlak voor het eerste do or die-duel van Portugal en Cristiano Ronaldo op het WK voetbal wordt ze vooral in de Spaanse media weer opgevoerd. Niet Georgina Rodriguez (28), Ronaldo’s partner, maar wel haar halfzus, Patricia (33). Eind november deed zij op een Spaanse tv-show haar beklag op emotionele wijze. “Ik ben blut en heb al drie jaar lang geen vaste woning meer. Van Georgina moet ik geen hulp verwachten. Voor mij is dat niet erg - ik red me wel. Maar mijn kinderen, haar neven en nichten, zien af.”

11 reacties

 • najima El jalti

  2 maanden geleden
  Met 100k per maand van man lief en haar inkomsten (model, influencer enz…) zou ik toch tenminste zien dat mijn neefjes en nichtjes niets te kort komen.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Gaan werken zoals iedereen om uwkinderen te onderhouden
 • Werner Cerisier

  2 maanden geleden
  Ze volgt beter een cursus om te leren werken.
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Is een beetje dubbel.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Het spreekwoord zegt, vragen staat vrij, krijgen is de kunst.
 1. ONS RAPPORT. “Lange tijd onzichtbaar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakmakers, maar ook één buis
  PREMIUM
  WK voetbal
  14

  ONS RAPPORT. “Lange tijd onzicht­baar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakma­kers, maar ook één buis

  Wat een héérlijke en zenuwslopende WK-finale kregen we. Een rollercoaster die eindigde in strafschoppen, Argentinië kroonde zich ten koste van Frankrijk tot wereldkampioen. In ons rapport twee vedetten die een 9 op 10 krijgen: “Het leek wel alsof hij in zijn tuin stond te voetballen.” Maar ook één buis bij de verliezers en iemand die kleurenblind werd gespeeld op zijn flank.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.