Links: Ronaldo loopt alleen van het veld.
Rechts: fotografen verdringen elkaar voor een foto van Ronaldo.
Volledig scherm
Links: Ronaldo loopt alleen van het veld. Rechts: fotografen verdringen elkaar voor een foto van Ronaldo. © Twitter/Reuters

Gisteravond liep hij alleen van het veld terwijl z'n ploegmaats vierden, vandaag ontbreekt Ronaldo op training voor Portugese invallers

Het grote gelijk van Fernando Santos. De Portugese bondscoach speelde hoog spel door supervedette Cristiano Ronaldo op de bank te zetten in de achtste finales van het WK voetbal tegen Zwitserland. Een zet die goed uitpakte, maar Ronaldo ongetwijfeld frustreerde. Gisteravond stapte hij naar binnen terwijl zijn ploegmaats aan het vieren waren, vandaag ontbrak hij op de training van de invallers.

33 reacties

 • Eric Van den Bergh

  2 maanden geleden
  Hij verdient wel wat meer respect
 • andre van de wege

  2 maanden geleden
  lk ben een fan van Ronaldo, maar eerlijk de ploeg speelde gisteren avond beter zonder hem.
 • JOHAN VANBEKBERGEN

  2 maanden geleden
  Ja, ik zou het hem ook aftrappen indien ik zou weten dat ik een half miljard op 2 jaar een half ga verdienen en waarschijnlijk nog een mooi verblijf erbij.
 • moons fons

  2 maanden geleden
  Ik ga Ronaldo hier niet verdedigen maar ik heb hem WEL zien vieren bij de doelpunten ! Je kan natuurlijk vanalles zoeken achter vanalles !
 • Frederic verhelle

  2 maanden geleden
  Jammer ,waar is zijn karakter zijn grinta , tis gedaan Ronaldo , het mooiste wat je nu kunt doen is voor een kleine club gaan voetballen en die gasten iets bijleren ,een ploeg in Portugal die langs onder staat in de competitie en speel er gratis
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Beledigingen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?
  WK voetbal
  2

  Beledigin­gen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?

  Zorgde Benjamin Pavard (26) op het WK voetbal voor een toxische sfeer bij de Franse selectie? Volgens Romain Molina, bekend journalist bij BBC Sport en CNN, ging de flankverdediger in de clinch met bondscoach Deschamps en bekritiseerde hij tijdens de finale zonder schroom zijn medespelers vanop de bank. Gefrustreerd omdat hij na de openingsmatch tegen Australië gepasseerd werd. En zeggen dat Pavard vier jaar geleden nog de mooiste goal van het WK maakte...