AFP
Volledig scherm
© AFP
Zuid-Korea ZKO
2
EINDE
3
Ghana GHA
 • 58' 61' Goal Cho Gue-sung
 • Mohammed Salisu Goal 24'
 • Mohammed Kudus Goal 34' 68'

Ghana geeft een dubbele voorsprong uit handen tegen Zuid-Korea, maar trekt uiteindelijk toch aan het langste eind

Ghana heeft na een genietbare partij Zuid-Korea met 2-3 verslagen. De ‘Black Stars’ gaven een dubbele voorsprong uit handen, maar Kudus bezorgde de Ghanezen met een rake knal toch nog de drie punten.

2 reacties

 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  1 - 0 voor Zuid-Korea 🇰🇷. Come on !
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ghana zal die wedstrijd winnen de betere ploeg van de twee ...! Hopelijk mooie matche met veel doelpunten eh ...👍
 1. Beledigingen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?
  WK voetbal
  2

  Beledigin­gen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?

  Zorgde Benjamin Pavard (26) op het WK voetbal voor een toxische sfeer bij de Franse selectie? Volgens Romain Molina, bekend journalist bij BBC Sport en CNN, ging de flankverdediger in de clinch met bondscoach Deschamps en bekritiseerde hij tijdens de finale zonder schroom zijn medespelers vanop de bank. Gefrustreerd omdat hij na de openingsmatch tegen Australië gepasseerd werd. En zeggen dat Pavard vier jaar geleden nog de mooiste goal van het WK maakte...
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.