Het incident met Eto'o.
Volledig scherm
Het incident met Eto'o. © La Opinion

Furieuze Samuel Eto’o vertelt zijn kant van het verhaal na aanval op vlogger die vraagt naar omkoping: “Beschuldigingen zonder enig bewijs”

WK voetbalSamuel Eto’o (41), voorzitter van de Kameroense voetbalbond en ambassadeur van het WK voetbal in Qatar, ging na de match tussen Brazilië en Zuid-Korea in de clinch met de Algerijnse vlogger Said Mamouni. De ex-topspits van Barcelona, Inter en Chelsea was woest en trapte de man neer met een kniestoot. Het slachtoffer deed achteraf vanop het politiebureau zijn verhaal. Hij vroeg Eto’o naar de gecontesteerde wedstrijd tussen Algerije en Kameroen, die besliste over WK-deelname. De Kameroener zelf kaderde zijn acties later op Twitter.

16 reacties

 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Als je teveel nullen hebt staan achter de 1 zonder comma dan kan je u ook teveel veroorloven met alle gevolgen vandien, de ware menselijke aard komt dan boven
 • Ahmed Ayed

  2 maanden geleden
  Bekijk de beelden eens van de voetbalwedstrijd. Er zijn een vijftal fases waarbij je met zekerheid kan zeggen dat er omkoping is. Logisch ook omdat hij bevriend is met hem
 • WILMA ULRIX

  2 maanden geleden
  Verontschuldigingen aan de supporters maar niet aan de persoon die hij heeft aangevallen. Fraai meneer Eto. Voor het leven schorsen die man!
 • Jozef Vermeulen

  2 maanden geleden
  Anthony Peeters, die kniestoot kwam ook van iemand anders?
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Beiden geen voorbeeld ...😏...👎 Toch fijne maatschappij tegenwoordig...!