FIFA-voorzitter Gianni Infantino.
Volledig scherm
FIFA-voorzitter Gianni Infantino. © EPA

FIFA-voorzitter Infantino duwt door voor tweejaarlijks WK voetbal: “Verhoogt kans voor élk land om erbij te zijn”

WK VOETBALFIFA-voorzitter Gianni Infantino heeft nogmaals laten blijken dat hij voorstander is van een tweejaarlijks WK voetbal. “Pas dan is ons voetbal écht globaal.” Ook Arsène Wenger, bedenker van het concept, duwt door. “Je moet de klik kunnen maken.”

7 reacties

 • Erik Noerens

  2 maanden geleden
  Er bestaat geen sport meer,het gaat altijd over geld.Bende graaiers.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Wat voor gezever is dat ? Moet ge daarvoor voorzitter van de FIFA zijn ? Of is het hem om de stemmen te doen ? Als het daarom te doen is kan ik hem adviseren om matchen te laten spelen van 2x15 minuten en dan kan hij alle aangesloten landen ter wereld laten meedoen.
 • WILMA ULRIX

  2 maanden geleden
  Telkens wanneer bobo’s beweren “ het gaat zeker niet over geld”, kun je er zeker van zijn dat het alleen maar over geld gaat. En kreten als “ we hebben de sportieve gevolgen grondig geanalyseerd zonder te vermelden wat het resultaat van die analyse is” duiden er op dat de analyse negatief is. Net zoals “ je moet de klik maken” eigenlijk betekent dat er helemaal geen argumenten zijn.
 • luc vanuytsel

  2 maanden geleden
  Uefa los maken van fifa en probleem voor europa opgelost. Uefa budget is drie keer groter dan uefa. Wij hebben die zuidamerikaanse landen niet nodig en de spelers zeker nie
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Puur voor het geld. Niemand wil dit. Dan is de waarde van een WK winnen weg.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. ‘Maradona van de woestijn’ vernederde de Rode Duivels voor de ogen van de hele wereld, maar sprookje mondde uit in persoonlijk drama
  PREMIUM
  WK voetbal

  ‘Maradona van de woestijn’ vernederde de Rode Duivels voor de ogen van de hele wereld, maar sprookje mondde uit in persoon­lijk drama

  Exact 26 jaar. Zo lang is het geleden dat de Saudiër Saeed Al-Owairan de Rode Duivels op het WK van 1994 in de Verenigde Staten op een hoopje dribbelde. Een vernedering voor de ogen van de hele wereld. De Saudische koning Fahd overlaadde Al-Owairan met roem en rijkdom, maar twee jaar later belandde de ‘Maradona van de woestijn’ zelfs in de gevangenis.