Links: Saoedi-Arabië na de zege tegen Argentinië.
Rechts: een Rolls-Royce Phantom
Volledig scherm
Links: Saoedi-Arabië na de zege tegen Argentinië. Rechts: een Rolls-Royce Phantom © Photonews en Rolls-Royce

Fake news: spelers van Saoedi-Arabië hebben na stunt tegen Argentinië géén peperdure Rolls-Royce gekregen

WK voetbalDe spelers van Saoedi-Arabië die op het WK voetbal voor een mirakelzege zorgden tegen Argentinië, hebben helemaal geen Rolls Roys Phantom cadeau gekregen. Dat nieuws ging enkele dagen na de match viraal, maar wordt nu ontkend door de voorzitter van de Saoedische voetbalbond. “Ze speelden voor de trots van de natie.”

11 reacties

 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Die mensen entertainen een halve wereldbol. Van mij mogen ze goed verdienen. En van wat de Saoudi’s zeggen geloof ik geen bal.
 • Nico De Corte

  2 maanden geleden
  Pas op, indien het wat meezit krijgen wij volgend jaar 500 € premie bij winst of 750 € bij "veel" winst. De meeste werkgevers zullen wss break-even draaien, denk ik.
 • Frans Faes

  2 maanden geleden
  Ze doen het echt voor de sport. Het geld is bijzaak.
 • Bert Vandamme

  2 maanden geleden
  Dat is goed voor de Rolls-Royce fabriek waar een hele pak mensen er werk gaan aan hebben, maar die kroonprins had zijn oliegeld beter aan de arme bevolking gegeven..
 • Ruben Valkeneers

  2 maanden geleden
  Hopelijk een tankkaart erbij 😅
 1. Franse bondsvoorzitter kaart “abnormale excessen” van Argentijnen tijdens wereldtitelviering aan: “Het ging veel te ver”
  Play
  WK voetbal
  62

  Franse bondsvoor­zit­ter kaart “abnormale excessen” van Argentij­nen tijdens titelvie­ring aan: “Ging veel te ver”

  De Franse bondsvoorzitter Noël Le Graet is niet te spreken over de manier waarop de Argentijnen met de Fransen gespot hebben tijdens hun WK-viering. Vooral een actie van Emiliano Martínez schoot in het verkeerde keelgat. Bij de Argentijnse parade door Buenos Aires toonde de doelman trots een pop met daarop het droevige gezicht van Kylian Mbappé.