Volledig scherm
© AFP

Ex-Franse international bekritiseert speelstijl van Les Bleus: "Die stijl en ultrarealistische identiteit is lelijk"

WK voetbalZe mogen dan wel wereldkampioen zijn, toch hebben Les Bleus de voetbalharten niet meteen gestolen. Dat zegt ook Hatem Ben Arfa. De ex-Franse international is dan ook het eerste Haantje om de speelstijl in het feestgedruis te bekritiseren. Hij vindt de manier waarop de talenten gebruikt worden, meer weg heeft van "verspilling". "Ik maak me zorgen voor de voetballiefhebbers."

7 reacties

 • Johan Stevens

  3 jaar geleden
  Wat zijn mijn zuiderburen toch een slechte verliezers. Je kunt de speelstijl lelijk vinden, ze zijn terecht, want ongeslagen, wereldkampioen geworden
 • Nico Devriendt

  3 jaar geleden
  @baldr vanhoek, als ik me niet vergis zijn ze dit wk tegen Argentinië op achterstand gekomen en hebben ze wel voor de aanval gekozen ( al of niet bewust ) , en helaas voor de pure voetballiefhebber zijn ze wereldkampioen geworden met slechts een halfuurtje echt offensief voetbal .
 • Jan Dewolf

  3 jaar geleden
  Ben Arfa is nu eenmaal geen referentie en zoals Nasri , Benzema , Gouvou , Menez , Anelka , Evra en zelfs Ribéry om diverse redenen geen onbesproken figuur . Overal waar hij speelde zowel in clubverband als bij de nationale ploeg had hij problemen .
 • Marc Camerier

  3 jaar geleden
  Eric Debanne maar ze zijn wel wereldkampioen en als men de oppergaai wil winnen maakt het niet uit met welk soort spel men die wint. Ze hebben onze duivels gelokt en ze zijn in de val gelopen. M.a.w. Frankrijk heeft het slim gespeeld. België is de beste ploeg in de omschakeling maar ocharme als ze tegen een sterk team dat de bus parkeerd het spel moeten maken...
 • eric debanne

  3 jaar geleden
  Toch een Fransman die eerlijk de waarheid verteld over het spel van de Fransen ! Chapeau ! Triestig en zielig kampioen !!!
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"