Engelse voetbalfan stoot op indrukwekkende spookstad in Qatar en filmt privérondleiding met beveiligingsagent

De 21-jarige Rob Dawley gaat op eigen houtje op zoek naar een migrantenkamp in Qatar. Wanneer de voetbalfan aankomt in Mesaieed, doet hij een spectaculaire ontdekking. Op bovenstaande beelden zijn een dertigtal verlaten flatgebouwen in de verte te zien. Het is verboden ze te betreden, tot beveiligingsagent Sadiq hem een privérondleiding geeft in de gebouwen.

 1. KIJK. Indrukwekkende beelden: duizenden Argentijnen komen op straat in Buenos Aires om wereldtitel te vieren
  Play
  WK voetbal
  2

  KIJK. Indrukwek­ken­de beelden: duizenden Argentij­nen komen op straat in Buenos Aires om wereldti­tel te vieren

  En of de derde wereldtitel van Argentinië iets losmaakt in het land. Op indrukwekkende beelden (zie bovenstaande video) is te zien hoe duizenden mensen op straat komen in de hoofdstad Buenos Aires om de triomf van Messi en co te vieren. Een groot volksfeest barstte los, van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Dat zal wellicht nog duren tot vanavond, want dan komen de spelers aan om gehuldigd te worden.
 2. ONS RAPPORT. “Lange tijd onzichtbaar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakmakers, maar ook één buis
  PREMIUM
  WK voetbal
  14

  ONS RAPPORT. “Lange tijd onzicht­baar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakma­kers, maar ook één buis

  Wat een héérlijke en zenuwslopende WK-finale kregen we. Een rollercoaster die eindigde in strafschoppen, Argentinië kroonde zich ten koste van Frankrijk tot wereldkampioen. In ons rapport twee vedetten die een 9 op 10 krijgen: “Het leek wel alsof hij in zijn tuin stond te voetballen.” Maar ook één buis bij de verliezers en iemand die kleurenblind werd gespeeld op zijn flank.