FIFA-voorzitter Gianni Infantino met de Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani.
Volledig scherm
FIFA-voorzitter Gianni Infantino met de Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani. © AP

Emir Al-Thani niet opgezet met "ongeziene kritiek" tegenover WK-organisator Qatar

WK voetbalDe Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani is niet opgezet met de “ongeziene kritiek” die zijn land al te verduren kreeg voor de organisatie van het WK voetbal. Volgens Al-Thani kreeg geen ander land ooit te maken met meer tegenstand.

22 reacties

 • Dany Bosch

  5 maanden geleden
  Denkt er echt iemand dat de mensen die de touwtjes in handen hebben in Qatar iets willen of zullen veranderen?
 • Bart Verwegen

  5 maanden geleden
  In plaats van te boycotten zou men het WK ook kunnen gebruiken om op een positieve manier veranderingen in het land te bekomen. Die cancelcultuur is veel te negatief, en met negativiteit los je geen problemen op.
 • Johan Janssen

  5 maanden geleden
  Je hebt poules des doods figuurlijk en daar hebben ze letterlijk stadions des doods. Daar kan je toch niet spelen als er iets menselijkheid in uw zit.
 • Jose Van Hauwaert

  5 maanden geleden
  Tja, als men zo vele centen heeft dat men zich via corruptie een WK kan kopen en megalomane stadions kan bouwen, waar dan na het WK bijna geen kat meer gaat naartoe gaan (mits af en toe een uitzondering), en men al die jaren de mensenrechten van de import werkers heeft geschonden en daarbij bijna 7000 doden vielen, moet men zich niet verwonderen Alike. Benieuwd hoeveel mensen zullen worden opgepakt tijdens het WK, geen handje houden, geen bikini, niet kussen, geen LGBTQ+ tekens dragen, enzovoort
 • jos kenis

  5 maanden geleden
  Veel volk zal hij niet over de vloer krijgen met zijn bierverbod.
 1. Beledigingen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?
  WK voetbal
  2

  Beledigin­gen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?

  Zorgde Benjamin Pavard (26) op het WK voetbal voor een toxische sfeer bij de Franse selectie? Volgens Romain Molina, bekend journalist bij BBC Sport en CNN, ging de flankverdediger in de clinch met bondscoach Deschamps en bekritiseerde hij tijdens de finale zonder schroom zijn medespelers vanop de bank. Gefrustreerd omdat hij na de openingsmatch tegen Australië gepasseerd werd. En zeggen dat Pavard vier jaar geleden nog de mooiste goal van het WK maakte...
 2. “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  Argentinië en Lionel Messi wereldkampioen, een historisch voetbalmoment dat ook de wereldpers in vervoering bracht. Niets dan lof en felicitaties voor de Argentijnen, maar vooral voor Messi ‘himself’. “De voet van God” en “De grootste ooit” pronken op enkele buitenlandse covers. Gekroond tot beste voetballer aller tijden. In Argentinië zelf doet de wereldtitel zelfs de “bloederige inflatie” even naar het achterplan verdwijnen.