Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Costa Rica CRI
2
EINDE
4
Duitsland DUI
 • 58' Goal Yeltsin Tejeda
 • 70' Goal Juan Vargas
 • Serge Gnabry Goal 10'
 • Kai Havertz Goal 73' 85'
 • Niclas Füllkrug Goal 89'

Duitsland ondanks 2-4-overwinning tegen Costa Rica uitgeschakeld, bondscoach Flick blijft na nieuw WK-drama op post, Müller lijkt afscheid te nemen

Bijltjesdag op het WK voetbal. Na de Rode Duivels werd ook de Mannschaft uit het toernooi geflikkerd. Duitsland won een zinderende partij van Costa Rica, maar zag Japan Spanje kloppen. Het retourtje Berlijn mag worden besteld.

9 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  2 maanden geleden
  Gelukkig voor Duitsland dat zij hun trainer niet hebben ontslagen want want die man heeft wel degelijk voetbal inzicht iets wat bij "onze" trainer Martinez er Nooit heeft geweest.Tegen Japan in de openingswedstrijd hebben ze veel pech gehad en dat is de oorzaak iets wat wij Belgen niet kunnen zeggen over onze ploeg ( zie Canada en Marroko)!
 • jan wuyts

  2 maanden geleden
  Het verleden heeft al uitgewezen dat bij niet succes het beter is om op te stappen.
 • Arie De Preter

  2 maanden geleden
  En toch heeft "Die Mannschaft"me bekoord… ze hebben onnoemelijk veel pech gehad maar zullen er zeker staan op volgend groot tornooi en zeker bij hun in Duitsland!
 • eddy bollaert

  2 maanden geleden
  Arbitrage, is weer geweldig, bal was zuiver over de lijn,
 • Nico Lietaert

  2 maanden geleden
  Ze deed dat voor haar eerste match op een WK perfect. Proficiat
 1. KIJK. Indrukwekkende beelden: duizenden Argentijnen komen op straat in Buenos Aires om wereldtitel te vieren
  Play
  WK voetbal
  2

  KIJK. Indrukwek­ken­de beelden: duizenden Argentij­nen komen op straat in Buenos Aires om wereldti­tel te vieren

  En of de derde wereldtitel van Argentinië iets losmaakt in het land. Op indrukwekkende beelden (zie bovenstaande video) is te zien hoe duizenden mensen op straat komen in de hoofdstad Buenos Aires om de triomf van Messi en co te vieren. Een groot volksfeest barstte los, van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Dat zal wellicht nog duren tot vanavond, want dan komen de spelers aan om gehuldigd te worden.
 2. Van sip kokhalzend jongetje tot triomferende superpapa: hoe Lionel Messi baas werd over zijn lijf en evolueerde tot een wereldkampioen
  PREMIUM
  WK voetbal

  Van sip kokhalzend jongetje tot triomferen­de superpapa: hoe Lionel Messi baas werd over zijn lijf en evolueerde tot een wereldkam­pi­oen

  Zoek het contrast. De ene eindstrijd is de andere niet voor Lionel Messi. Twee WK-finales met twee gezichten, die voor hem synoniem staan voor zijn evolutie als voetballer en mens. Hoe evolueerde een sip kokhalzend jongetje in acht jaar tijd tot een trotse papa/superheld? En waarom gaf een handgeschreven brief van zijn oudste zoon hem dat laatste zetje?