Volledig scherm
PREMIUM

DE STAAT VAN QATAR. Van peperdure tickets, over hotelschaarste tot alcohol- en kledingvoorschriften: wat u nu al moet weten, één jaar voor start WK

WK voetbalIn een luxetent in de woestijn? In een kajuit op een cruiseschip dat in de luxueuze haven ligt aangemeerd? Of toch maar een suite in één van de blitse hotels? Kleine oliestaat Qatar maakt zich op voor het circus extravaganza dat binnen een jaar op zijn grondgebied plaatsvindt: het duurste, meest corrupte en meest gecontesteerde WK voetbal ooit. Wij tonen de stadions waar De Bruyne en co gaan spelen en vertellen alles wat u moet weten als u wil meereizen met de Rode Duivels.

31 reacties

 • François Smet

  2 maanden geleden
  Wegblijven !!
 • Stefaan Breynaert

  2 maanden geleden
  Sport en politiek niet mengen aub.
 • Frans Van Hoyweghen

  2 maanden geleden
  Ik zal zeker niet kijken.
 • Johan Aerts

  2 maanden geleden
  Ik ben er nog altijd van overtuigd voetballers met het hart op de juiste plaats die boycotten qatar zij die graag zwemmen in het bloed van die sukkelaars die daar onbeschermd en vooral onderbetaald werden die gaan we zien voetballen he !! 😑 dat heel het voetbal gebeuren grondig moet aangepast worden is wel overduidelijk.
 • Jacob Aaronson

  2 maanden geleden
  Van de spelers moet men niet veel verwachten het is hun favoriete vakantie bestemming. Ze weten donders goed hoe alles daar in elkaar zit en toch gaan ze er op vakantie, terwijl u en ik met de vinger gewezen worden omdat we dat knielen belachelijk vinden. Gewoon niet kijken, negeer heel dat WK. Dan maak je als supporter een statement.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Hoe Franse bondscoach op restaurant aan de Côte d'Azur na het WK zelfs een Belgische baby aan het wenen kreeg
  WK voetbal

  Hoe Franse bondscoach op restaurant aan de Côte d'Azur na het WK zelfs een Belgische baby aan het wenen kreeg

  Hij had het allemaal al wel eens gezien, Didier Deschamps. Toen, in 1998, als speler, de voorbije zomer als trainer van Frankrijk. Het enige verschil met toen en nu, is dat de mensen hem toen vooral om een handtekening of nog te ontwikkelen foto vroegen, en nu om een selfie. Zoals een Belgische papa met baby in een restaurant aan de Azurenkust. Maar zowel toen als nu: het winnen van het WK bezorgde Deschamps (49) hetzelfde gevoel. Een zalige roes van opperste geluk.