Volledig scherm
PREMIUM

DE STAAT VAN QATAR. Van peperdure tickets, over hotelschaarste tot alcohol- en kledingvoorschriften: wat u nu al moet weten, één jaar voor start WK

WK voetbalIn een luxetent in de woestijn? In een kajuit op een cruiseschip dat in de luxueuze haven ligt aangemeerd? Of toch maar een suite in één van de blitse hotels? Kleine oliestaat Qatar maakt zich op voor het circus extravaganza dat binnen een jaar op zijn grondgebied plaatsvindt: het duurste, meest corrupte en meest gecontesteerde WK voetbal ooit. Wij tonen de stadions waar De Bruyne en co gaan spelen en vertellen alles wat u moet weten als u wil meereizen met de Rode Duivels.

31 reacties

 • François Smet

  2 maanden geleden
  Wegblijven !!
 • Stefaan Breynaert

  2 maanden geleden
  Sport en politiek niet mengen aub.
 • Frans Van Hoyweghen

  2 maanden geleden
  Ik zal zeker niet kijken.
 • Johan Aerts

  2 maanden geleden
  Ik ben er nog altijd van overtuigd voetballers met het hart op de juiste plaats die boycotten qatar zij die graag zwemmen in het bloed van die sukkelaars die daar onbeschermd en vooral onderbetaald werden die gaan we zien voetballen he !! 😑 dat heel het voetbal gebeuren grondig moet aangepast worden is wel overduidelijk.
 • Jacob Aaronson

  2 maanden geleden
  Van de spelers moet men niet veel verwachten het is hun favoriete vakantie bestemming. Ze weten donders goed hoe alles daar in elkaar zit en toch gaan ze er op vakantie, terwijl u en ik met de vinger gewezen worden omdat we dat knielen belachelijk vinden. Gewoon niet kijken, negeer heel dat WK. Dan maak je als supporter een statement.