Messi kust de Wereldbeker.
Volledig scherm
PREMIUM
Messi kust de Wereldbeker. © Photo News

“Dankzij hem kwam Messi helemaal tot zijn recht”: onze huisanalisten Mulder en Degryse stellen hun ultieme WK-elftal samen

Geen WK voetbal zonder ploeg van het toernooi. En dus vroegen we onze huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse om hun ideale elf van Qatar samen te stellen alvorens het WK-boek definitief dicht te slaan. “Tot diep in de finale heb ik zitten twijfelen over Mbappé.” Ontdek hieronder het volledige elftal.

11 reacties

 • Renaat Myny

  3 maanden geleden
  Modric eruit, enzo fernandez erin. Wat een tornooi, stond initieel niet in de basis, heeft die gespeeld.
 • Willem Becker

  3 maanden geleden
  Achteraf had Nederland niet mogen winnen van Argentinië. Penalty tegen wat er geen was, geen herhalingen geeb VAR Checkover. Een paar Argentijnen hadden rood moeten krijgen en Messi duidelijk gele kaart weg gekeken door slechtste scheidsrechter ever. Het heeft zo moeten zijn dat Messi wereldkampioen moest worden maar gun dat ze meer dan Frankrijk.
 • chris elsen

  3 maanden geleden
  De beste spits ontbrak op dit wk en dat is zonder twijfel Haaland
 • Greet Van Campenhout

  3 maanden geleden
  Stop Aub met verheerlijking van een overbetaalde sjoter. Die hun niks hebben aangetrokken over het menselijk leed dat voorafging aan de bouw van de stations. En dit terwijl ze goed op de hoogte waren. Er zijn toppers in het onderwijs, zorg, politie enz. Deze worden tijdens een spel volledig verbannen op de achtergrond met leugens. Bedankt voor het applausje en bedankt politiek voor je verraad.
 • wesley netnem

  3 maanden geleden
  Als Messi zijn Gele kaarten eerlijk had gekregen zoals het moest en niet zo vaak ontzien werd net als de hele Argentijnse ploeg ..dan stond La Albiceleste niet in de Finale ..want dan Had messi tegen Nederland Rood moeten krijgen en zeker Paredes en Otamendi ! Ook de keeper kreeg in de Finale Geel voor intimidatie en Unfair play tijdens de penalty reeks ..tegen Nederland mocht hij dat 3x doen zonder gevolg ? Maw Argentinië moest en zou het WK winnen !
 1. KIJK. Rellen, een dode en 5-jarig kind in coma: beelden tonen hoe zegetocht van Argentinië ontspoorde
  Play
  19

  KIJK. Rellen, een dode en 5-jarig kind in coma: beelden tonen hoe zegetocht van Argentinië ontspoorde

  Gekke taferelen daar in Buenos Aires. De tocht van de open spelersbus van de Argentijnse wereldkampioenen verliep gisteren niet zoals gepland. Er was gewoon te veel volk - liefst vijf miljoen mensen. En dus werden Messi en co. na een rit van vier uur weggebracht door helikopters. Diezelfde Messi en z'n Antonela hadden nadien alle moeite van de wereld om hun huis in Rosario te bereiken, want ook daar stonden duizenden mensen te wachten. Tijdens de chaotische parade, die her en der uitmondde in rellen, overleed één man. Een kind van vijf jaar ligt in coma.
 1. KIJK. Zo is het om wereldtitel naast Messi te vieren: De Paul deelt unieke beelden van Argentijnse mensenzee, Tagliafico filmt vanuit helikopter
  Play
  1

  KIJK. Zo is het om wereldti­tel naast Messi te vieren: De Paul deelt unieke beelden van Argentijn­se mensenzee, Tagliafico filmt vanuit helikopter

  Wat een beelden. Ook al is het nog nacht in Argentinië: in Buenos Aires is een enorme mensenmassa op de been om de wereldtitel van Lionen Messi en co te vieren. Middenvelder Rodrigo De Paul zit op de open bus naast Messi en deelde op zijn Instagram al indrukwekkende beelden, net als onder anderen Angel Di Maria en Lautaro Martínez. Bekijk ze hierboven!
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.