Een vrouw loopt langs een installatie van de FIFA in Peking.
Volledig scherm
Een vrouw loopt langs een installatie van de FIFA in Peking. © AFP

Chinezen kijken boos naar WK voetbal, waar zijn de mondmaskers?

WK voetbalHet WK voetbal wordt ook door de Chinese staatsmedia uitgezonden. Chinese televisiekijkers verbazen zich nu om wat ze zien. Niet op het veld, maar op de tribunes.

17 reacties

 • Yves Cordy

  2 weken geleden
  Ik zou voorstellen dat China het volgende WK KOOPT, zoals Qatar het huidige heeft gekocht. Wat betreft het respect voor de mensen en rechten van de arbeiders zal het niet veel verschil maken en dan gaan ZIJ hun gedragsregels aan de supporters uit gans de wereld mogen opleggen.
 • Regina Blanckaert

  2 weken geleden
  Ze lopen daar al jaren met een masker rond zelf ruim voor corona tijden dus dat bewijst toch dat die maskers niet helpen ze ondermijnen ons immuunsysteem ook voor andere ziektes
 • André Gijbels

  2 weken geleden
  Eerst verzwijgen ze het al die tijd, nu komen ze ons vertellen wat wij nu nog moeten doen
 • Christine Laevers

  2 weken geleden
  Ik snap Xi-Yingping niet met de herhaaldelijke lockdowns van miljoenen mensen : de Chinese economie lijdt er onder, bovendien schept het sociale onrust. Wat wel vast staat is, dat met al die covid-controles iedereen nu gescreened is en dat het doen en laten van elk individu nog meer kan gevolgd worden. Wat bereidt deze dictator voor of wat vreest hij ? Ik geloof niet dat het uitsluitend over covid gaat.
 • Sara Peeters

  2 weken geleden
  De Chinezen zijn de oorzaak van alle ellende tijdens een 2 jaar opsluiting door Corona pandemie! En nu de les komen spellen! Kunnen beter hun mond houden en niet kijken!
 1. LIVE NEDERLAND-ARGENTINIË (vrij, 20u). “Messi? Daar liggen kansen voor ons”: Van Gaal over clash in kwartfinale en “counterploegje” Brazilië
  Play
  WK voetbal
  20

  LIVE NEDERLAND-ARGENTINIË (vrij, 20u). “Messi? Daar liggen kansen voor ons”: Van Gaal over clash in kwartfina­le en “counter­ploeg­je” Brazilië

  Louis van Gaal is maar voor één ding op het WK voetbal in Qatar: om wereldkampioen te worden. Dan moet Oranje vrijdagavond voorbij Argentinië en dus Lionel Messi. Stunt Nederland en bereikt het de halve finale? Volg de aanloop, met de altijd amusante uitspraken van de bondscoach, en uiteraard de wedstrijd zelf in onderstaande liveblog.