Portugal POR
2
EINDE
0
Noord-Macedonië MAC
 • 32' 65' Goal Bruno Fernandes

Bruno Fernandes trapt Portugal naar Qatar tegen zwak Noord-Macedonië, Ronaldo mag naar z’n 5de WK - Lewandowski gidst Polen voorbij Zweden

WK voetbalCristiano Ronaldo (37) mag naar zijn vijfde WK. Portugal liet zich niet verrassen door Noord-Macedonië dankzij twee treffers van Bruno Fernandes. ‘Siii!’ 

17 reacties

 • Frederic verhelle

  3 maanden geleden
  Lewan blijft de beste spits van de laatste vier jaren , hopelijk finale Polen Belgie
 • Ken Hofman

  3 maanden geleden
  Als je zo goed bent mag je streken hebben. Er zijn er met veel minder kwaliteiten die veel meer streken hebben. Topper!
 • peter De ridder

  3 maanden geleden
  Als ik moest kiezen tussen een etentje met messi of ronaldo zou ik gaan voor Messi, die heeft veel minder show en minder streken. Niets is zo mooi als een wereldster zijn en jezelf toch eenvoudig gedragen zonder al die jannestreken...
 • Johnno Van Havere

  3 maanden geleden
  De zwakken moeten er tussenuit dus ook hij !!
 • jean pierre Tibermont

  3 maanden geleden
  Ronaldo mag dat zeggen als ik Radja van Antwerp bezig hoor is dat echt om te lachen…
 1. Martínez: “Denken dat België en Kroatië zomaar doorstoten is fout” - Alderweireld: "Laat ons in schaduw maar voor verrassing zorgen”
  Play
  WK voetbal
  3

  Martínez: “Denken dat België en Kroatië zomaar doorstoten is fout” - Alderwei­reld: "Laat ons in schaduw maar voor verrassing zorgen”

  Kroatië, Marokko en Canada. Dat zijn de drie tegenstanders van de Rode Duivels in de groepsfase van het WK in Qatar. Bondscoach Roberto Martinez verwacht moeilijke wedstrijden: “Als we niet op ons best zijn, krijgen we problemen in deze groep.” Ook Toby Alderweireld, actief in de Qatarese competitie, is op zijn hoede: “Lastig, maar op een WK zijn er nu eenmaal geen makkelijke matchen.”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Oekraïne stap dichter bij WK na zege tegen Schotland: “Speelden voor de mensen in de loopgraven, voor zij die tot de laatste druppel bloed blijven vechten”
  Play
  WK voetbal
  3

  Oekraïne stap dichter bij WK na zege tegen Schotland: “Speelden voor de mensen in de loopgraven, voor zij die tot de laatste druppel bloed blijven vechten”

  Het Oekraïense voetbalelftal vervulde met verve zijn patriottische rol: het team klopte in Glasgow Schotland met 1-3 en blijft in de running voor het WK. Als Oekraïne zondag ook Wales klopt, mag het door de oorlog getroffen land zijn ticket voor Qatar boeken. “Deze zege is niet voor mij of het team, maar voor ons land", aldus bondscoach Oleksandr Petrakov.