Portugal POR
2
EINDE
0
Noord-Macedonië MAC
 • 32' 65' Goal Bruno Fernandes

Bruno Fernandes trapt Portugal naar Qatar tegen zwak Noord-Macedonië, Ronaldo mag naar z’n 5de WK - Lewandowski gidst Polen voorbij Zweden

WK voetbalCristiano Ronaldo (37) mag naar zijn vijfde WK. Portugal liet zich niet verrassen door Noord-Macedonië dankzij twee treffers van Bruno Fernandes. ‘Siii!’ 

17 reacties

 • Frederic verhelle

  3 maanden geleden
  Lewan blijft de beste spits van de laatste vier jaren , hopelijk finale Polen Belgie
 • Ken Hofman

  3 maanden geleden
  Als je zo goed bent mag je streken hebben. Er zijn er met veel minder kwaliteiten die veel meer streken hebben. Topper!
 • peter De ridder

  3 maanden geleden
  Als ik moest kiezen tussen een etentje met messi of ronaldo zou ik gaan voor Messi, die heeft veel minder show en minder streken. Niets is zo mooi als een wereldster zijn en jezelf toch eenvoudig gedragen zonder al die jannestreken...
 • Johnno Van Havere

  3 maanden geleden
  De zwakken moeten er tussenuit dus ook hij !!
 • jean pierre Tibermont

  3 maanden geleden
  Ronaldo mag dat zeggen als ik Radja van Antwerp bezig hoor is dat echt om te lachen…
 1. Dit “fantastische” hotel wordt uitvalsbasis voor Duivels in Qatar: “We zijn verbaasd over de kwaliteit op alle mogelijke vlakken”
  Play
  Rode Duivels
  42

  Dit fantasti­sche hotel wordt uitvalsba­sis voor Duivels in Qatar

  Er is een antwoord op de vraag in welk hotel onze Rode Duivels zullen verblijven tijdens het WK voetbal in Qatar, dat op 21 november wordt afgetrapt. De laatste dagen waren er nog drie opties overgebleven, maar de kogel is door de kerk: het wordt de Banyan Tree in de hoofdstad Doha. “We zijn verbaasd over de kwaliteit op alle mogelijke vlakken”, aldus CEO Peter Bossaert, die voor de WK-loting op prospectie trok.
 2. Na de sneer aan David Beckham hield Gary Lineker voet bij stuk: “Hoeveel miljoenen Qatar me ook wil geven, ik weiger”
  WK Qatar
  5

  Na de sneer aan David Beckham hield Gary Lineker voet bij stuk: “Hoeveel miljoenen Qatar me ook wil geven, ik weiger”

  Hij zal er straks bij zijn voor de BBC wanneer het WK op 21 november van start gaat, Gary Lineker. Maar met de volle goesting is het niet. En Qatar moet hem niets vragen, zoals het dat onlangs nog deed om deel uit te maken van het rijtje presentatoren om de WK-loting in goede banen te leiden. “Wat ze me ook willen betalen, het antwoord zal neen zijn.” David Beckham dacht daar alleszins anders over.
 1. Ophef in Senegal: Mo Salah wordt bij penalty verblind door lasers en na desillusie bekogeld met flesjes
  Play
  WK Qatar
  26

  Ophef in Senegal: Mo Salah wordt bij penalty verblind door lasers en na desillusie bekogeld met flesjes

  Over Senegal-Egypte is het laatste woord nog niet gezegd. Na verlies in de strafschoppenreeks mag Mo Salah niet naar het WK in Qatar, maar vooral de gebeurtenissen rond de heruitgave van de Afrika Cup-finale zinderen na. Toen de sterspeler van Liverpool klaar stond voor z'n penalty, werd hij verblind door tientallen lasers. Achteraf kreeg hij allerlei materiaal naar het hoofd geslingerd.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 3. Australië naar WK dankzij dansende invallersdoelman: “Stom of belachelijk? Ik doe het gewoon”
  Play
  WK voetbal
  1

  Australië naar WK dankzij dansende invallers­doel­man: “Stom of belache­lijk? Ik doe het gewoon”

  Als held wil hij niet omschreven worden, maar keeper Andrew Redmayne speelde wel een cruciale rol in de WK-kwalificatie van Australië. De 33-jarige reservedoelman, actief bij Sydney FC, viel in minuut 120 in om zich vervolgens in de allesbeslissende strafschoppenreeks te ontpoppen tot de grote man in het play-offduel tegen Peru. Dat op een aparte manier: een dansende Redmayne bracht de penaltynemers van de wijs. “Als ik ook maar één procent voordeel kan halen door iets stoms te doen of mezelf belachelijk te maken, dan doe ik dat gewoon.”
 4. Amnesty: FIFA moet minstens 440 miljoen voorzien voor uitgebuite arbeiders WK Qatar

  Amnesty: FIFA moet minstens 440 miljoen voorzien voor uitgebuite arbeiders WK Qatar

  Amnesty International, een coalitie van mensenrechtenorganisaties, en groepen voetbalfans hebben in een open brief de internationale voetbalorganisatie FIFA opgeroepen om een herstelprogramma op te zetten. Dat zou een vorm van compensatie moeten bieden voor de uitbuiting van arbeiders tijdens de voorbereidingen van het wereldkampioenschap voetbal dit jaar in Qatar. Daarnaast moet het programma ook zorgen dat het misbruik zich niet meer herhaalt in de toekomst.