Lionel Messi (links) en Neymar staan bij de Braziliaanse gezondheidsinspecteurs die tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Brazilië en Argentinië in São Paulo vorig jaar september het veld opkwamen om enkele Argentijnse spelers in quarantaine te dwingen.
Volledig scherm
Lionel Messi (links) en Neymar staan bij de Braziliaanse gezondheidsinspecteurs die tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Brazilië en Argentinië in São Paulo vorig jaar september het veld opkwamen om enkele Argentijnse spelers in quarantaine te dwingen. © AFP

Brazilië wil gestaakt duel uit WK-kwalificatie tegen Argentinië niet inhalen

De Braziliaan voetbalbond (CBF) wil de gestaakte wedstrijd uit de WK-kwalificatie tegen Argentinië niet meer inhalen. Het duel in São Paulo werd in september vorig jaar na zes minuten gestopt nadat Braziliaanse gezondheidsinspecteurs het veld opkwamen om enkele Argentijnse spelers in quarantaine te dwingen.

 1. Oekraïense ‘voetbalsoldaten’ openen vanavond in Schotland jacht op WK-ticket: “Na de bommen en raketten zijn we voor niets nog bevreesd”
  PREMIUM
  WK Voetbal
  2

  Oekraïense ‘voetbal­sol­da­ten’ openen vanavond in Schotland jacht op WK-tic­ket: “Na de bommen en raketten zijn we voor niets nog bevreesd”

  Het Oekraïense elftal ziet zich deze week als ‘voetbalsoldaten’: niet aan het front in de oorlog tegen Rusland, maar op het veld in de jacht op een WK-ticket. Vanavond Schotland kloppen en zondag Wales, en dan mag Oekraïne naar Qatar. Dat zou symbolisch het moreel van de strijdkrachten enorm opkrikken, beseffen de internationals onder wie ex-AA Gent-spits Roman Yaremchuk: “In de bus luisteren we alleen nog naar Oekraïense liedjes.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.