Neymar: half held, half schoft.
Volledig scherm
PREMIUM
Neymar: half held, half schoft. © AP


‘Fascist’ Neymar heeft op het WK wat goed te maken bij het Braziliaanse volk en zijn nieuwe president: “Hey, vergeet je belastingen niet”.

Bij Brazilië staat hij er eindelijk niet meer alleen voor, maar op een wedstrijdblad vol headliners is Neymar (30) nog altijd de belangrijkste act op het WK voetbal. Persoonlijkheid die charmeert en irriteert. Een halve held, halve schoft heeft nu ook in eigen land rekeningen openstaan. Met zijn extreem-rechtse sympathieën als grootste twistpunt. “Ik word ziek van hem.”

3 reacties

 • Karel Van Beeck

  2 weken geleden
  Gaat hij weer een aantal keren tegen de grond om gras te eten!
 • niki peeters

  2 weken geleden
  Ik herinner me nog dat neymar tijdens het vorige wk meer op de grond lag komedie te spelen als achter de bal lopen, hij kreeg toen de bijnaam “divemar”. Hopelijk is het nu niet weer van dat.
 • Francois Troch

  2 weken geleden
  Die voetballers verdienen veel geld dat zegt toch genoeg
 1. Onze chef voetbal zag de tranen bij de Japanners: “Je voelde hun pijn, wéér een trauma...”
  PREMIUM

  Onze chef voetbal zag de tranen bij de Japanners: “Je voelde hun pijn, wéér een trauma...”

  Arm Japan. Net hersteld van dat trauma tegen ons, in 2018, en daar is het volgende al. Geëlimineerd vanop de stip. Nog maar eens het bewijs dat Kroaten overlevers zijn. Onze chef voetbal voelde de pijn bij de Japanners, maar zag ook een klassevolle Kroaat: “Eéntje, op sneakers, ging hen in de middencirkel instant troosten, in plaats van mee te vieren met zijn ploegmaats.” Al had die oude bekende vroeger ook niet het gemakkelijkste karakter.