BINNENKIJKEN. Wij bezochten het paleis van de Rode Duivels in Qatar: van een private vleugel met bewaking tot een onbereikbaar maar perfect trainingsveld

WK voetbalHet Hilton Salwa Beach, waar de Rode Duivels tijdens het WK voetbal in Qatar zullen verblijven, zette zijn deuren en ook die van zijn 1.084 bedienden wagenwijd voor ons open. Een zeldzaamheid in een land dat omwille van zijn werkomstandigheden is blootgesteld aan wereldwijde kritiek. Ontspanningszalen, een immens strand en een waterpretpark à la Aqualibi: een inkijk in waar De Bruyne en co binnenkort zullen vertoeven. 

17 reacties

 • James Williams

  1 maand geleden
  Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat ze zich daar van klimaat maatregelen of besparingen niet al te veel aantrekken, integendeel zelfs.
 • Victor Greef

  1 maand geleden
  Toch geweldig dat het kleinste landje ter wereld dit gedaan krijgt om erbij te zijn bij de grote sportmanifestaties , luxe ja zo wat. Sponsoren betalen dit toch voor hun. Je hebt liefhebbers en vooral veel HATERS, tot ze landen, dan zijn zij diegene dat kindjes wegduwen om erbij te kunnen.
 • Kim Schoonbaert

  1 maand geleden
  Degoutante situatie. Principieel kijk ik niet naar dit WK.
 • Gilbert Pollet

  1 maand geleden
  Overdreven luxe? ja, t'zal wel zijn zeker! Een renner moet een hele dag afzien, maar wordt bijlange niet zo royaal betaald. En als de duivels hun wedstrijden verliezen, moeten ze dan zelf hun hotel betalen ??
 • Guy Van Deun

  1 maand geleden
  Zeer mooi, maar wanneer men het wereldgebeuren en de waarde van het geld kent, en men bekijkt hoe en wanneer men zulke luxe kan verkrijgen dan is dit een mool voorbeeld van een slecht beleid in de voetbalbond.