TF1
Volledig scherm
© TF1

Bezorgden deze inspirerende peptalks van Pogba Frankrijk de wereldtitel? "Messi of geen Messi, het kan ons niets schelen!"

WK voetbalIn de aanloop van het WK werd Paul Pogba flink op de korrel genomen. Zelfs door zijn eigen Franse publiek dat de nonchalante attitude niet kon smaken. In Rusland stond de makker van Romelu Lukaku op als leider in de Franse groep. De speeches die hij voor Argentinië, Uruguay, België en Kroatië gaf, spreken dan ook boekdelen.

1 reactie

 • Marc Maes

  3 jaar geleden
  Aan zijn voetbal zal het niet gelegen hebben...zonder twijfel één van de meest overroepen voetballers in de wereld!
 1. Met dit initiatief wordt de WK-strijdbijl tussen België en Frankrijk begraven: "Hebben te veel gemeen om elkaar te beledigen"
  WK voetbal

  Met dit initiatief wordt de WK-strijdbijl tussen België en Frankrijk begraven: "Hebben te veel gemeen om elkaar te beledigen"

  De stevige uitlatingen van Thibaut Courtois en Eden Hazard na de halve finale tussen Les Bleus en de Rode Duivels konden er bij vele Fransen niet in. Beide supportersgroepen stonden plots lijnrecht tegenover elkaar. Zodoende zelfs dat de zuiderburen onze vlag gebruikten als synoniem voor het woord "seum, frustratie". Een opmerkelijk initiatief probeert de Belgen en de Fransen nu weer te verzoenen.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge