Benjamin Pavard streelt even de Wereldbeker.
Volledig scherm
Benjamin Pavard streelt even de Wereldbeker. © REUTERS

Beledigingen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?

WK voetbalZorgde Benjamin Pavard (26) op het WK voetbal voor een toxische sfeer bij de Franse selectie? Volgens Romain Molina, bekend journalist bij BBC Sport en CNN, ging de flankverdediger in de clinch met bondscoach Deschamps en bekritiseerde hij tijdens de finale zonder schroom zijn medespelers vanop de bank. Gefrustreerd omdat hij na de openingsmatch tegen Australië gepasseerd werd. En zeggen dat Pavard vier jaar geleden nog de mooiste goal van het WK maakte...

1 reactie

 • philippe poidevin

  3 maanden geleden
  En geloof me maar we weten nog niet alles wat er tussen de coach en de spelers is gebeurt. Benzema valt weg, tot daar toe niks mis mee. Maar wat er tijdens de finale met de Franse "sterspelers" zoals Giroud, Griezman, Rabiot, Hernandez T en zelfs MBappe tijdens de eerste 75' gebeurde is niet te beschrijven. Zij liepen naast alles en nog wat. zo wordt je geen wereldkampioen en kan je schrijven en zeggen wat je wilt. Het is voorbij.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistieken
  8

  Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistie­ken

  Zijn laatste WK-optreden werd er, niet alleen dankzij de trofee, één voor de geschiedenisboeken. De finale was voor Lionel Messi zijn 26ste match op een WK - een record. Dankzij zijn goals in die finale is de Argentijn ook de eerste ooit die scoort in élke WK-ronde. Maar Messi was niet de enige die voor opvallende WK-statistieken zorgde. Van tiener aan de macht tot weinig schoten, maar veel goals.
 3. KIJK. Indrukwekkende beelden: duizenden Argentijnen komen op straat in Buenos Aires om wereldtitel te vieren
  Play
  WK voetbal
  2

  KIJK. Indrukwek­ken­de beelden: duizenden Argentij­nen komen op straat in Buenos Aires om wereldti­tel te vieren

  En of de derde wereldtitel van Argentinië iets losmaakt in het land. Op indrukwekkende beelden (zie bovenstaande video) is te zien hoe duizenden mensen op straat komen in de hoofdstad Buenos Aires om de triomf van Messi en co te vieren. Een groot volksfeest barstte los, van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Dat zal wellicht nog duren tot vanavond, want dan komen de spelers aan om gehuldigd te worden.