Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Polen POL
0
EINDE
2
Argentinië ARG
 • Alexis Mac Allister Goal 46'
 • Julián Álvarez Goal 67'

Argentinië ondanks penaltymisser Lionel Messi groepswinnaar, verliezend Polen door op basis van doelsaldo

Argentinië heeft orde op zaken gesteld en trekt als poulewinnaar naar de achtste finales tegen Australië. Messi en co wonnen hun derde groepsduel overtuigend van Polen na goals van Mac Allister en Alvarez. Messi zelf miste een penalty. De Polen stoten desondanks ook door, zij moeten daarin de wei in tegen Frankrijk. Lewandowski en co ontsnapten op basis van het doelpuntensaldo, een 1-2-zege tegen Saoedi-Arabië was voor Mexico onvoldoende om voor de achtste keer op rij de achtste finales op een WK te halen.

18 reacties

 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Geen enkele Argentijn vindt dat Messi de op één na beste voetballer aller tijden is.Hij is gewoon de allerbeste.Een betere komt er nooit meer.Hij is de Messias.
 • Willem Becker

  2 maanden geleden
  Wat een geluk voor Polen. Wat een saaie ploeg is dat t.o.v. Mexico. Had het Mexico veel meer gegund. Beter en mooier aanvallender voetbal en ambiance op tribune van de Mexicaanse supporters. Jammer.
 • Ricci Latte

  2 maanden geleden
  Wel mijnheer Messi, uw gedrag op het veld ten overstaan van uw tegenstander toont aan dat ”uw weg terug” al gestart is qua prestaties. Spartel nog even verder ukkie en verdwijn daarna via de achterpoort, velen zijn U voorgegaan!
 • Simon Hage

  2 maanden geleden
  Wat een laf spelend Polen. Zelden zoiets gezien.
 • Monique Der kinderen

  2 maanden geleden
  Messi onverbeterlijk wat een heerlijk mens
 1. Franse bondsvoorzitter kaart “abnormale excessen” van Argentijnen tijdens wereldtitelviering aan: “Het ging veel te ver”
  Play
  WK voetbal
  62

  Franse bondsvoor­zit­ter kaart “abnormale excessen” van Argentij­nen tijdens titelvie­ring aan: “Ging veel te ver”

  De Franse bondsvoorzitter Noël Le Graet is niet te spreken over de manier waarop de Argentijnen met de Fransen gespot hebben tijdens hun WK-viering. Vooral een actie van Emiliano Martínez schoot in het verkeerde keelgat. Bij de Argentijnse parade door Buenos Aires toonde de doelman trots een pop met daarop het droevige gezicht van Kylian Mbappé.
 2. ONS RAPPORT. “Lange tijd onzichtbaar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakmakers, maar ook één buis
  PREMIUM
  WK voetbal
  14

  ONS RAPPORT. “Lange tijd onzicht­baar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakma­kers, maar ook één buis

  Wat een héérlijke en zenuwslopende WK-finale kregen we. Een rollercoaster die eindigde in strafschoppen, Argentinië kroonde zich ten koste van Frankrijk tot wereldkampioen. In ons rapport twee vedetten die een 9 op 10 krijgen: “Het leek wel alsof hij in zijn tuin stond te voetballen.” Maar ook één buis bij de verliezers en iemand die kleurenblind werd gespeeld op zijn flank.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.