Noe Dreams, zoals ze zichzelf noemt.
Volledig scherm
Noe Dreams, zoals ze zichzelf noemt. © Instagram Noe Dreams

Argentijnse die topless ging tijdens WK-finale geeft teken van leven: "Ik ben uit Qatar gevlucht”

WK voetbalDe vrouwelijke Argentijnse fan die tijdens de WK-finale topless ging, heeft Qatar veilig verlaten. Noe Dreams, zoals ze zichzelf noemt op sociale media, riskeerde een gevangenisstraf in het conservatieve land, maar op Instagram laat ze weten inmiddels in Europa te vertoeven. “Wie wereldkampioen is, viert zoals hij of zij dat wil.”

38 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  3 maanden geleden
  Is een risico dat je neemt om geld te verdienen
 • Roger Declercq

  3 maanden geleden
  Als in je eigen land alles is toegelaten, is het moeilijk je aan te passen aan de regels en wetten van andere landen.
 • Willy Speer

  3 maanden geleden
  Als je bij iemand op bezoek gaat en er word daar niet gerookt steek je toch ook geen sigaar op. De ander respecteren en hun wetten respecteren stop met uit dagen.
 • Eddy Vermeulen

  3 maanden geleden
  Denk dat deze vrouwen zeer veel geluk hebben gehad, eens gearresteerd en je beland daar in de gevangenis geraak je er niet meer uit. Is het trouwens zo moeilijk je aan de regels en gebruiken te houden in het land waar je te gast bent?
 • nicky vandee

  3 maanden geleden
  Moraal...in bepaalde landen,kleedt je deftig wil je geen problemen
 1. Onwezenlijk! Argentinië van de hemel naar de hel en terug, ook hattrick Mbappé kan Messi en co niet van derde wereldtitel houden
  1054

  Onwezen­lijk! Argentinië van de hemel naar de hel en terug, ook hattrick Mbappé kan Messi en co niet van derde wereldti­tel houden

  Wat een WK-finale! Emotionele rollercoaster. Onwezenlijk scenario, beslist in een thriller van een penaltyserie. 3-3 na 120 minuten, 4-2 na de strafschoppen. Dan toch in het voordeel van Messi (35), goed voor twee goals. Al deed WK-topschutter (8 goals) Mbappé in een waanzinnige tweestrijd nog beter met een ware hattrick. Maar de ultieme kroon was voor Messi, ook verkozen tot beste speler van het toernooi. Na zijn laatste WK-match voor de Albiceleste definitief God in Argentinië. Nu ook de wereldtitel op een haast ongeëvenaard palmares. In de voetsporen van Mario Kempes (1978) en Diego Maradona (1986) zijn land de allergrootste triomf bezorgd. Lionel Messi, el mas grande.