Belgische fans in Kazan tijdens het WK in Rusland in 2018. Toen konden de Rode Duivels op veel steun ter plaatse rekenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Belgische fans in Kazan tijdens het WK in Rusland in 2018. Toen konden de Rode Duivels op veel steun ter plaatse rekenen. © AFP / Benjamin Cremel.

Amper 1.200 Belgische fans hebben al WK-ticket aangevraagd: “Te duur, slechte timing en mag je in Qatar wel zat worden?”

WK voetbalDe FIFA verlengde gisteren een betalingsdeadline voor WK-tickets, want de verkoop vlot niet. Ook de Belgische fans lopen niet storm voor Qatar. Amper 1.200 supporters vroegen een WK-ticket aan. Ter vergelijking: in een eerste verkoopsfase voor het EK van vorig jaar vlogen nog 20.000 kaartjes de deur uit. “Na corona willen mensen deze zomer eens goed op reis gaan. Dat is duur. Om dan tegen je vrouw te zeggen dat je vier matchen voor 4.000 euro wil volgen in Qatar...”

4 reacties

 • Marnix Depoorter

  2 maanden geleden
  Toch nog 1200 ? wow x 4000 = 480000 euro minimum
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Zijn de gouden jaren door ? Supporters volgen blijkbaar hun dik betaalde idolen niet meer blindelings. Voetbalbond mag zijn verlies slikken , geen belastinggeld hiervoor om bij te passen , ze hebben al genoeg privileges tov de burger.
 • Luc Van Hauwermeiren

  2 maanden geleden
  Misschien subsidiëren als cultureel evenement, als het over Belgie gaat zijn we wel wat surrealisme gewoon.
 • Kim Schoonbaert

  2 maanden geleden
  Dit WK heeft geen uitstraling, om nog maar te zwijgen van het aantal slachtoffers bij de bouw van de stadions. Nee, dank u.