Gianni Infantino.
Volledig scherm
Gianni Infantino. © REUTERS

3,86 miljard euro moet iedereen overtuigen: FIFA-voorzitter Infantino wil tweejaarlijks WK doordrukken

WK voetbalAls het van FIFA-voorzitter Gianni Infantino afhangt, dan krijgen we voortaan om de twee jaar een WK. “Zoiets past perfect binnen de internationale voetbalkalender”, meent de baas van de Wereldvoetbalbond over de plannen die 3,86 miljard euro extra in het laatje zouden brengen.

29 reacties

 • Calvin Stock

  1 jaar geleden
  Waarom een tournooi? Gewoon regelmatig iedereen tegen iedereen laten spelen dat dan ranken. Stonden wij lang niet op 1? Dat is de enige manier dat we gaan winnen 😝
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Karma voor de FIFA ...👎 Hypocrieten bandieten zijn het ...! Geld maakt alles kapot helaas ... Niets wordt nog eerlijk gedaan in de voetbalsport ...👎
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  De zoveelste Fifa baas die de 'gloriol' krijgt! Bij deze wordt nog eens duidelijk dat Qatar het WK gekocht heeft, de hypocrieten.
 • Eddy DeGoei

  1 jaar geleden
  Met 48 landen is al een verlies op sportief vlak met die kleinere voetballanden erbij. In 2026 gaan 48 ploegen met heel hun gevolg en duizenden supporters naar de VS, Canada en Mexico om zich daar nog enkele keren tussen de speelsteden te verplaatsen. Prachtig. Ook voor het klimaat. En dat circus wil meneer nu om de twee jaar in gang zetten.
 • yvo mast

  1 jaar geleden
  Geld geld en nog eens geld. Het loopt de spuitgaten uit met het voetbal.