Botswaan heeft na 400m nog energie om uit te pakken met push-ups

 1. De snelste Tornado: Kevin Borlée, onder luid applaus ontvangen, klokte op één na snelste chrono van alle 4 x 400m -lopers
  WK atletiek

  De snelste Tornado: Kevin Borlée, onder luid applaus ontvangen, klokte op één na snelste chrono van alle 4 x 400m -lopers

  De Belgische atleten die deelgenomen hebben aan het WK atletiek in Doha, zijn weer in het land. De Belgische 4x400m-aflossingsploeg zette met een zeer knappe bronzen WK-medaille om de nek voet op Belgische grond, Nafi Thiam arriveerde op Zaventem met een zilveren plak in haar bagage. Met een flinke ruiker bloemen en onder luid applaus van de fans werden de Belgische atleten ontvangen op Brussels Airport (zie boven).
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Kevin Borlée out ondanks beste seizoenstijd, ook Jonathan sneuvelt
  WK atletiek

  Kevin Borlée out ondanks beste seizoens­tijd, ook Jonathan sneuvelt

  Kevin Borlée is op het WK atletiek in Peking in zijn halve finale als vierde geëindigd op de 400 meter. Onze landgenoot klokte een tijd van 44.74, zijn beste chrono van het seizoen. Borlée moest afwachten of hij met één van de twee beste verliezende tijden zou worden opgevist voor de finale. In de tweede halve finale spatte die droom al aan stukken, want nummer drie liep daar een betere tijd. In de derde halve finale was het vervolgens de beurt aan broer Jonathan. Die moest vrede nemen met de vijfde plaats in 44.85 en is ook uitgeschakeld.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus