Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anne Zagré krijgt herkansing en mag in haar eentje reeksen 100m horden opnieuw afwerken

WK ATLETIEKAnne Zagré mag de reeksen opnieuw afwerken. Dat heeft de wedstrijdjury beslist. De nationale recordhoudster finishte pas als vijfde, in 13.25. Een val van titelverdedister Nia Ali verstoorde haar spurt wel maar veel had het niet uitgemaakt, erkent de Brusselse zelf: “Ik zat niet in de race.” De Belgische atletiekfederatie diende klacht in en kreeg gelijk.

1 reactie

 • Germain De Block

  4 maanden geleden
  Toch fantastisch vrouwtje.
 1. Meteen prijs? Belgische gemengde aflossingsploeg bijt vandaag spits af op WK: “Medaille behoort altijd tot mogelijkheden”
  PREMIUM
  WK ATLETIEK

  Meteen prijs? Belgische gemengde aflossings­ploeg bijt vandaag spits af op WK: “Medaille behoort altijd tot mogelijkhe­den”

  Beetje utopisch om te denken dat de Belgen vandaag al een medaille kunnen rapen op het WK atletiek, maar hoop doet leven en met hun ervaring in de estafettenummers weet je het maar nooit. Een kleine handleiding bij de 4x400m gemengde aflossingen. “Eigenlijk vind ik het jammer dat de volgorde nu vaststaat. Soms zag je wel eens gekke toestanden wanneer een man zijn ronde tegen een vrouw liep - de pret is er zo een beetje van af.”