rv
Volledig scherm
© rv

'Sterf aan aids', 'Kruip terug in de kast': YouTube moet zich excuseren bij atleet die vriend vol op de mond kuste tijdens Winterspelen

7 reacties

 • Christine Verreydt

  4 jaar geleden
  @Bert Giels: Nee. Inderdaad. Je moet dat niet verdragen. Als je dan ook maar een afkeer hebt van twee muilende vrouwen of van van een muilende vent met een vrouw. Consequent zijn is een mooie deugd. Anders neigt het naar homofoob gedrag vermits je alleen muilende mannen afstotelijk vindt.
 • jos briers

  4 jaar geleden
  Hey Bert Ergens een afkeer van hebben kan ik nog begrijpen maar er is wel een verschil met mensen bedreigen of zelfs fysiek aan te vallen. Ik vind persoonlijk ook dat je in het openbaar nu precies geen tong moet gaan draaien, maar mensen dan gaan dood wensen vind ik er ver over, dan moet je in Teheran of Kaboel gaan wonen.
 • De Waen Luc

  4 jaar geleden
  Bert....er is een verschil tussen iets waarvan men een afkeer heeft en iemand dood wensen...
 • Jos driesen

  4 jaar geleden
  Idd Bert Giel de nagel op de kop. Ge gewone jan modaal moet alles maar verdragen. De personen in kwestie die moeten niet verdraagzaam zijn over de meningen die worden gegeven.
 • gert lans

  4 jaar geleden
  Van mij mag dat allemaal al kust hij een hond met een hoed op vol op de mond ! Al je weet dat er aanstoot aan gegeven wordt laat dit dan , je moet niet willen provoceren !!!