Loranne Smans.
Volledig scherm
Loranne Smans. © AFP

Snowboardster Loranne Smans woest na niet-selectie voor Winterspelen: "Mijn hart is gebroken, dit is vernederend”

WinterspelenSnowboardster Loranne Smans (24) zal tot haar grote woede niet aantreden op de komende Olympische Winterspelen (4-20 februari). Sneeuwsport Vlaanderen heeft voor de 17-jarige Evy Poppe gekozen om België te vertegenwoordigen in Peking.

8 reacties

 • Philippe De Mecheleer

  4 maanden geleden
  Dit potje stinkt langs alle kanten. Grote bedenkingen bij Sneeuwsport Vlaanderen en BOIC.
 • Louis Meeus

  4 maanden geleden
  Ik geef Loranne volledig gelijk.
 • Michel Jacobs

  4 maanden geleden
  Ze heeft volkomen gelijk.Een andere mogelijkheid die te overwegen valt is van nationaliteit veranderen, zeker als dat een interessante nationaliteit is als de Luxemburgse, de Zwitserse, de Noorse,de Monegaske...verschillende van die landen betalen je achteraf ook goed als lesgever, terwijl je hier schoenen mag gaan verkopen, als het meezit. Geen sant in eigen land zekerst?
 • Luc De Cock

  4 maanden geleden
  Waarom in godsnaam Nationale regels maken als er Globale Olympische limieten zijn? Zeker als die mathematisch niet verklaard kunnen worden. SHAME.
 • Jean-Pierre Van der Cruyssen

  4 maanden geleden
  Procedure starten, cijfers zijn cijfers. Alsof je Swings zou thuislaten voor een rankingloze tiener.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. PORTRET. Ireen Wüst, de ‘Grootste Olympiër Aller Tijden’ die straks afscheid neemt: “Ze is een keikop. Ik ken niet veel atleten die zo zijn”
  PREMIUM
  Winterspelen
  9

  PORTRET. Ireen Wüst, de ‘Grootste Olympiër Aller Tijden’ die straks afscheid neemt: “Ze is een keikop. Ik ken niet veel atleten die zo zijn”

  Geen Spelen zonder goud voor Ireen Wüst. In Peking schaatste de 35-jarige Nederlandse vandaag de legende in met olympisch goud op de 1.500m. Voor de zesde keer al: “Elke keer dat ik de olympische ringen zie, lijk ik wel betoverd te raken.” En toch neemt ze straks, wanneer het olympisch vuur is gedoofd, gewoon afscheid.