AP
Volledig scherm
© AP

Schaatsster die teamgenote achterliet, in ziekenhuis opgenomen met angststoornis door volkswoede

WinterspelenDe Zuid-Koreaanse schaatsster Bo-reum Kim is opgenomen in het ziekenhuis met psychische klachten. De winnares van olympisch zilver op de massastart in Pyeongchang zou met een angststoornis kampen.

1 reactie

 • jean petermans

  4 jaar geleden
  als je als ploeg start, moet je zo wie zo ook als ploeg eindigen omdat enkel de tijd van de laatste van de ploeg telt.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Italië stelt duokandidatuur van Milaan en Turijn voor Winterspelen 2026 voor
  Wintersport

  Italië stelt duokandida­tuur van Milaan en Turijn voor Winterspe­len 2026 voor

  Het Italiaans Olympisch Comité (CONI) heeft aan het Internationaal Olympisch Comité (IOC) een duokandidatuur van de steden Milaan en Turijn voorgesteld voor de organisatie van de Winterspelen in 2026. Eerder lieten het Zwitserse Sion, het Canadese Calgary, het Zweedse Stockholm, het Japanse Sapporo en het Oostenrijkse Schladming/Graz al hun interesse blijken. In september 2019 wordt de organisatie in Milaan toegewezen. Turijn organiseerde eerder al in 2006 de Winterspelen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).