Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Pyeongchang houdt 48 miljoen euro winst over aan Winterspelen

WinterspelenDe Olympische Winterspelen van begin dit jaar hebben de Zuid-Koreaanse stad Pyeongchang geen windeieren gelegd. Volgens Lee Hee Beom, voorzitter van het organiserende comité, leverde het evenement een winst op van minstens 55 miljoen dollar (48 miljoen euro). 

0 reacties

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Lindsey Vonn over de olympische seksmythe van Pyeongchang, en ze vertelt er meteen bij of zij tot de gelukkigen behoorde
  Winterspelen

  Lindsey Vonn over de olympische seksmythe van Pyeong­chang

  Het is om de twee jaar een weerkerend thema: het olympisch dorp als al dan niet seksueel bolwerk. In de hand gewerkt door het gigantische aantal condooms uitgedeeld door de organisatie - in Pyeongchang waren dat er 110.000, of 37 per atleet. Entertainmentwebsite TMZ sprak er twee medaillewinnaars bij hun thuiskomst over aan. Zowel Lindsey Vonn als snowboarder Mark McMorris laten weinig twijfel over de uitkomst bestaan.