AFP
Volledig scherm
© AFP

Poetin valt in slaap bij opkomst Oekraïne tijdens openingsceremonie

WinterspelenToeval of niet: maar net toen de ploeg van Oekraïne bij de openingsceremonie in Peking verscheen, dutte de Russische president Vladimir Poetin in om een paar seconden later weer wakker te worden. Was het desinteresse? Of heeft Poetin slaaptekort door de dreigende invasie van Rusland in het buurland? 

12 reacties

 • christian demeester

  5 maanden geleden
  Hij is nu eenmaal een goede acteur, geleerd bij de KGB.
 • Robert Thomassen

  5 maanden geleden
  Wie doet eral niet zijn ogen dicht tijdens een preek? Gewoon om beter te kunnen luisteren.
 • MARC POELMAN

  5 maanden geleden
  Boudewijn De Groot zong er al over in 1966 in het lied 'Welterusten meneer de president'. Droom maar niet te veel van al die dode mensen, droom maar fijn van overwinning en van macht. Denk maar niet aan al die vredeswensen. Meneer de president, slaap zacht.
 • roland de mesel

  5 maanden geleden
  America en Europa en het Verenigd koninkrijk hebben wel degelijk gereageerd op de Russische dreiging. Dat ontkennen is foutieve informatie geven. En wel in dergelijke mate dat Rusland twijfelt om aan te vallen. Het probleem zal zijn om waakzaam te blijven want militair waakzaam blijven kost bommen geld en vooral de Europeanen hebben het moeilijk om geld te besteden aan het leger. Voorlopig is de opdracht geslaagd maar de Russen kunnen later het opnieuw proberen.
 • Jan Hebbelinck

  5 maanden geleden
  Die grote kindjes toch allemaal die vinden dat zij baas van de wereld moeten zijn.
 1. IOC-baas Thomas Bach krijgt de wind van voren na forse kritiek op coach van Valieva: “Wreed en onjuist gedrag”
  Play
  Winterspelen
  41

  IOC-baas Thomas Bach krijgt de wind van voren na forse kritiek op coach van Valieva: “Wreed en onjuist gedrag”

  Thomas Bach, voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC), krijgt de wind van voren na zijn forse kritiek op het gedrag van het begeleidingsteam van Kamila Valieva. Hij hekelde de manier waarop haar coach de 15-jarige Russin aanpakte toen ze naast de medailles viel op de Winterspelen. In Rusland klinken nu felle woorden over de uithaal van Bach.