Eleonor Sana.
Volledig scherm
Eleonor Sana. © AFP

Paralympische Winterspelen in Pyeongchang zitten erop

Paralympische WinterspelenDe twaalfde editie van de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang is afgelopen. De voorzitter van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) Andrew Parsons verklaarde de Spelen zondag om 21u11 lokale tijd (13u11 in België) voor gesloten. 

0 reacties

 1. Italië stelt duokandidatuur van Milaan en Turijn voor Winterspelen 2026 voor
  Wintersport

  Italië stelt duokandida­tuur van Milaan en Turijn voor Winterspe­len 2026 voor

  Het Italiaans Olympisch Comité (CONI) heeft aan het Internationaal Olympisch Comité (IOC) een duokandidatuur van de steden Milaan en Turijn voorgesteld voor de organisatie van de Winterspelen in 2026. Eerder lieten het Zwitserse Sion, het Canadese Calgary, het Zweedse Stockholm, het Japanse Sapporo en het Oostenrijkse Schladming/Graz al hun interesse blijken. In september 2019 wordt de organisatie in Milaan toegewezen. Turijn organiseerde eerder al in 2006 de Winterspelen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.