BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Historische medaillewinnares Eléonor Sana krijgt feestelijk ontvangst: "Ik besef het nog steeds niet helemaal"

WinterspelenDe Belgische paralympische delegatie van de Winterspelen in Pyeongchang heeft een feestelijke ontvangst gekregen in Brussel. Het meeste aandacht ging in de gebouwen van ENGIE, partner van het Belgian Paralympic Committee, naar Eléonor Sana.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.