Evy Poppe met haar coach Maarten Avonds vandaag op Brussels Airport.
Volledig scherm
Evy Poppe met haar coach Maarten Avonds vandaag op Brussels Airport. © BELGA

“Heel spijtig dat het zo is verlopen”: Evy Poppe en niet Loranne Smans trekt vandaag met snowboard naar Peking

WinterspelenOok snowboardster Evy Poppe stapte deze namiddag in Brussels Airport het vliegtuig op richting Peking, waar ze op de Olympische Winterspelen België vertegenwoordigt op de slopestyle en de big air. Haar olympisch ticket werd voor de rechtbank aangevochten door Loranne Smans, het 17-jarig talent heeft er dan ook een woelige periode opzitten. 

5 reacties

 • Eric Van Lersberghe

  1 jaar geleden
  Echt Belgisch, achter de schermen zal er weer wat geregeld zijn , ik hoop dat Poppe er meteen uit ligt en hoop dat Smans hieruit de motivatie vind om nog beter te worden !
 • Marcel De Maesschalck

  1 jaar geleden
  Als juffrouw Poppe een klein beetje respect heeft staat ze haar plaats vrijwillig af, maar ja een snoepreisje op kosten van de belastingbetaler mag altijd natuurlijk. Het zal haar in de toekomst nog zuur opbreken, wees daar maar zeker van.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Olympische federatie op zn Belgisch..
 • Bart Bouche

  1 jaar geleden
  Niet correct van de olympische federatie. Gaat tegen de olympische gedachte en fair play.
 • Jo Lefevre

  1 jaar geleden
  Het blijft niet eerlijk. De persoon die hard gewerkt heeft om op de 13de plaats in de wereldranglijst te staan. En het enigste plaatsje voor de OS mag niet gaan. Iemand anders gaat in haar plaats. Dus mocht LS minder haar best had gedaan dan was er niemand mogen gaan! Was ik EP geweest, dan had ik mijn plaats afgestaan want het is haar plek niet om te beginnen. Het is de Belgische federatie die foefelt om toch hun favoriete te kunnen sturen.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Naast verboden middel nog twee substanties aangetroffen bij dopingtest Valieva, die positieve test wijt aan “verwisseling pillen van opa”
  Winterspelen
  35

  Naast verboden middel nog twee substan­ties aangetrof­fen bij dopingtest Valieva, die positieve test wijt aan “verwisse­ling pillen van opa”

  Ze zette de topscore neer in de korte kür, maar daarmee is nog lang niet alles gezegd over de positieve dopingtest van Kamila Valieva (15). Zo zijn er, volgens ‘The New York Times’, behalve het verboden middel trimetazidine nóg twee substanties aangetroffen die gebruikt worden bij hartproblemen. Het zou gaan om Hypoxen en L-Carnitine, beide niet op de lijst van verboden dopingproducten van wereldantidopingbureau WADA.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.