RV
Volledig scherm
© RV

Bart Swings op audiëntie bij koning Filip om zijn zilveren medaille te tonen

3 reacties

 • Pedro Gonzalez

  4 jaar geleden
  Is die medaille wel zuiver? Te oordelen naar de verdachtmakingen van Jelena Peeters ben ik daar nog niet zo zeker van.
 • Pedro Gonzalez

  4 jaar geleden
  Sire bleek zeer geïnteresseerd te zijn in het schaatsen. Zo vroeg hij tegen welke snelheden er geschaatst wordt. Het was hem blijkbaar nog niet opgevallen dat de snelheid op tv meeloopt in de rechter benedenhoek. Wat de massastart is zal hem evenmin bekend zijn vermoed ik.
 • Janus Trijp

  4 jaar geleden
  Hij hoeft gelukkig niet in de rij, zijn buurt aftewachten .
 1. 'Sterf aan aids', 'Kruip terug in de kast': YouTube moet zich excuseren bij atleet die vriend vol op de mond kuste tijdens Winterspelen
  Winterspelen

  'Sterf aan aids', 'Kruip terug in de kast': YouTube moet zich excuseren bij atleet die vriend vol op de mond kuste tijdens Winterspe­len

  Gus Kenworthy die zijn vriend vol op de mond kust tijdens de voorbije Winterspelen: de beelden van de Amerikaanse atleet, actief in het slopestyle, gingen de wereld rond. "Ik was me er niet van bewust dat dit moment gefilmd werd, maar ik ben zo blij dat het wel is gebeurd", schreef hij bij zijn afbeelding op Twitter. Waarna Kenworthy door de buitenwereld werd bedolven onder de felicitaties voor zijn opmerkelijke actie.
 2. Vriendin Annelyn en honderden fans bezorgen Bart Swings warme thuiskomst: "Hier zijn geen woorden voor"
  Play
  Winterspelen

  Vriendin Annelyn en honderden fans bezorgen Bart Swings warme thuiskomst: "Hier zijn geen woorden voor"

  Bart Swings is terug in het land. De Belgische medailleheld van de voorbije Winterspelen landde vanavond op Schiphol, van waar het per trein naar Antwerpen ging. In het Centraal Station stond Swings' enthousiaste vriendin Annelyn hem op te wachten, met een honderdtal fans in haar kielzog. "Hier zijn geen woorden voor", aldus een geëmotioneerde Swings. "Ik hoop ze straks eens goed te kunnen vastpakken."