Het slot van de zwerfvuilactie in Wingene. Vijftien bubbels kregen een waardebon van 100 euro. Onder meer de chiromeisjes van Zwevezele wonnen een bon.
Volledig scherm
Het slot van de zwerfvuilactie in Wingene. Vijftien bubbels kregen een waardebon van 100 euro. Onder meer de chiromeisjes van Zwevezele wonnen een bon. © RV/wingene

Zwerfvuilactie levert 150 volle zakken op

wingeneIn april hebben zestig verschillende zwerfvuilbubbels samen 150 volle zakken zwerfvuil ingezameld op het grondgebied van Wingene. Vijftien bubbels werden uitgeloot en beloond met een waardebon van 100 euro.

  1. Goethals Juweliers is terug van weggeweest: “Ik miste het contact met de mensen”
    Roeselare

    Goethals Juweliers is terug van weggeweest: “Ik miste het contact met de mensen”

    Goethals Juweliers is terug. Dat is opmerkelijk, want Jo De Peuter (67) sloot in september 2020, na een carrière van 28 jaar, de deuren van de zaak in de Ooststraat om te genieten van zijn pensioen. Hij is echter op die beslissing teruggekeerd. In de Delaerestraat openden hij en zijn echtgenote Anne Decoene (63) zaterdag een gloednieuwe zaak. “Drie maanden lang hebben we vooral veel gewandeld. En de dagen waarop ik helemaal niets om handen had waren de moeilijkste dagen.”