Xavier Debaere (52), zijn echtgenote An Verstraete (47) en hun zonen Louis (22) en Olivier (15) wisselen van huis en haard met de minder gefortuneerde familie Meys uit Oostmallle.
Volledig scherm
Xavier Debaere (52), zijn echtgenote An Verstraete (47) en hun zonen Louis (22) en Olivier (15) wisselen van huis en haard met de minder gefortuneerde familie Meys uit Oostmallle. © VTM2

Xavier en An uit Wingene doen mee aan ‘Steenrijk, Straatarm’: “Het verschil tussen armoede zien en armoede zelf ervaren, is immens”

WingeneIn de nieuwe aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’ donderdag komt een gezin uit Wingene aan bod. Xavier Debaere (52), zijn echtgenote An Verstraete (47) en hun zonen Louis (22) en Olivier (15) wisselen van huis en haard met de familie Meys uit Oostmallle. “Onze rijkdom is ons niet in de schoot geworpen”, zegt An. “Dat is ook een van de redenen waarom we wilden meewerken aan het programma.”

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.