Wim Ingels van Cera, directeur WZC Het Laar Wim Velghe, Martin Duyck, peter van project Cera, kinesitherapeut  Inge Willaert, Marcel Vanderplanckendie in assistentiewoningen De Ceder verblijft en Stijn Verkinderen van Cera bij enkele van de nieuwe toestellen.
Volledig scherm
Wim Ingels van Cera, directeur WZC Het Laar Wim Velghe, Martin Duyck, peter van project Cera, kinesitherapeut Inge Willaert, Marcel Vanderplanckendie in assistentiewoningen De Ceder verblijft en Stijn Verkinderen van Cera bij enkele van de nieuwe toestellen. © RV

WZC Het Laar breidt bewegingscentrum uit en stelt het open voor externen

ZwevezeleWZC Het Laar kon hun bewegingscentrum uitbreiden dankzij de steun van de financiële coöperatie CERA. Ze kochten drie extra zitfietsen en een MotoLife aan. Dit uit noodzaak. Ook buitenstaanders zullen er straks gebruik kunnen van maken.

  1. Orde van Sint-Maarten telt vier nieuwe leden
    Ardooie

    Orde van Sint-Maar­ten telt vier nieuwe leden

    De Orde van Sint-Maarten is vier nieuwe ordeleden rijker. Nieuwe leden zijn Robrecht D’Haene, alias Maartijntje zijnde de helper van Sint-Maarten, Filip Vanhaecke, die hoewel hij op rust is bij de techniche dienst van de gemeente het Sint-Maartenscomité blijft helpen, Charlotte Lammertyn, die lid is van de werkgroep VIP binnen het comité en Sebastiaan Claeys van de Bende van Ellende die voor de vierde keer deelneemt aan de stoet. Allen kregen een erelint.