Gert Vandierendonck (sportpromotor), Lieven Huys (schepen van Jeugd), Elien De Vlieghere (evenementen- en activiteitencoördinator) en Steffie Lucidarme (beleidscoördinator vrije tijd) met de nieuwe zomerbrochure.
Volledig scherm
Gert Vandierendonck (sportpromotor), Lieven Huys (schepen van Jeugd), Elien De Vlieghere (evenementen- en activiteitencoördinator) en Steffie Lucidarme (beleidscoördinator vrije tijd) met de nieuwe zomerbrochure. © RV

Wingene lanceert tienerwerking tijdens de zomervakantie

Wingene start tijdens de zomervakantie met een nieuw proefproject voor tieners. Twee keer per week zulllen in het jeugdhuis in Wingene en in het koetsenhuis in Zwevezele activiteiten worden aangeboden voor tieners tussen 13 en 15 jaar. 

0 reacties

 1. Johan Baele van ‘t Pompierke ruilt de postzak weer in voor de tapkraan: “De mensen opnieuw zien lachen. Daar kijk ik het meest naar uit”
  PREMIUM
  Tielt

  Johan Baele van ‘t Pompierke ruilt de postzak weer in voor de tapkraan: “De mensen opnieuw zien lachen. Daar kijk ik het meest naar uit”

  De Grote Heropening nadert met rasse schreden en met HLN gaan we elke dag luisteren hoe de horeca-uitbaters de voorbije periode beleefd hebben. Vandaag praten we met Johan Baele (45) van café ‘t Pompierke in Tielt. Hij ging vorig najaar aan de slag bij de post. “Je kunt je café geen twee keer na elkaar schilderen en hele dagen binnen blijven is niks voor mij. Al was ik toch blij dat ik mijn postzak opnieuw aan de haak kon hangen.” Al het nieuws over de heropening van terrassen in onze streek kan je hier lezen.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt