Raadslid Jolenta Bogaert en schepen Brecht Warnez.
Volledig scherm
Raadslid Jolenta Bogaert en schepen Brecht Warnez. © RV

Wingene krijgt hondenloopweide in 2022

WingeneWingene krijgt in 2022 een hondenloopweide achter het voormalige rusthuis op de Hoogweg.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Wijnen proeven terwijl je (virtueel) door de domeinen wandelt: VR Wine Tasting betrekt virtual reality bij proeverijen
  PREMIUM
  Roeselare

  Wijnen proeven terwijl je (virtueel) door de domeinen wandelt: VR Wine Tasting betrekt virtual reality bij proeverij­en

  Binnenkort kun je je temidden de druivenpluk wanen op wijndomeinen van Schuiferskapelle tot Saint-Emilion met een fris wijntje in de hand. En nee, daarvoor hoef je niet ver te rijden. Dankzij VR Wine Tasting, het innovatieve geesteskind van de Roeselaarse ondernemers achter Digie.be, DU-VIN en Vida Design, kun je wijn proeven terwijl je virtueel tussen de wijnranken wandelt.
 2. UrbanRunArdooie verplaatst naar tweede helft van 2022
  Ardooie

  UrbanRunAr­dooie verplaatst naar tweede helft van 2022

  Het Urban Run Comité & Team Lucrèce heeft besloten de vijfde editie van de UrbanRunArdooie voor Kom op Tegen Kanker te verschuiven van februari-maart naar september-oktober. “In de huidige omstandigheden is het bijna onmogelijk om correct om te gaan met de steeds wijzigende coronamaatregelen. Voor onze jubileumeditie UrbanRun2022 willen we opnieuw naar de eerdere succesformule teruggrijpen. Maar met de huidige beperkingen lukt dit niet.” Een exacte datum voor de vijfde editie is nog niet bekend.