Het gemeentebestuur kwam alsnog tot een akkaord voor de aankoop van de voormalige gebouwen van de rijkswacht op de Hille
Volledig scherm
Het gemeentebestuur kwam alsnog tot een akkaord voor de aankoop van de voormalige gebouwen van de rijkswacht op de Hille © Google Maps

Wingene komt alsnog tot overeenkomst met Regie der Gebouwen over aankoop oude rijkswachtgebouwen Hille

WingeneEr komt op de plaats van de voormalige gebouwen van de rijkswacht op de Hille een nieuw politiegebouw voor de interventiedienst Noord van de politiezone Regio Tielt. De plannen daarvoor dateren al uit 2013, maar na een lange juridische strijd zijn de Regie der Gebouwen en de gemeente nu pas tot een overeenkomst gekomen.

 1. Wordt Pizza Aversa de nieuwe Pizza Hut? Jaspreet singh opent in Roeselare derde vestiging en wil concept uitlenen
  Roeselare/Wingene/Tielt

  Wordt Pizza Aversa de nieuwe Pizza Hut? Jaspreet singh opent in Roeselare derde vestiging en wil concept uitlenen

  Het gaat erg snel voor Jaspreet Singh van Pizza Aversa in Tielt. Pas zeven maanden geleden openden hij en zijn vrouw Kimberly een tweede vestiging in Wingene, maar nu al zijn er plannen voor een derde filiaal in Roeselare. Hij is ook van plan om van zijn pizzeria een keten te maken en geeft ondernemers de kans om zijn concept te lenen. “We geloven in de toekomst”, klinkt het.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo