Samen met het Interparochiaal Team Wingene en vele vrijwilligers is de gemeente sinds begin deze week aan de slag in feestzaal de Verrekijker om de pakketten samen te stellen.
Volledig scherm
Samen met het Interparochiaal Team Wingene en vele vrijwilligers is de gemeente sinds begin deze week aan de slag in feestzaal de Verrekijker om de pakketten samen te stellen. © RV

Wingene deelt 800 viergangenmenu’s uit aan 70-plussers en minderbedeelden

WingeneMorgen donderdag krijgen bijna 800 Wingenaren een viergangenmenu aan huis geleverd. De pakketten gaan richting 70-plussers of gezinnen die het moeilijker hebben. “Met deze warme actie willen we ervoor zorgen dat iedere inwoner - ondanks de bijzondere omstandigheden - een fijne en gezellige kerstavond kan beleven”, zegt Tom Braet (CD&V), schepen van Welzijn.

 1. 
Virtueel applaus van gemeenteraad voor pensionering diensthoofd Roeselaarse politiepost
  Roeselare

  Virtueel applaus van gemeente­raad voor pensione­ring dienst­hoofd Roeselaar­se politie­post

  De digitale gemeenteraadszitting van maandagavond startte met een virtueel applaus aan het adres van Stadenaar Geert Wallays. Het diensthoofd van de politiepost Roeselare, en vader van profrenner Jelle Wallays, gaat op 1 februari met pensioen. “36 jaar lang was Geert actief bij de politie”, aldus gemeenteraadsvoorzitter Piet Delrue (Open Vld). “De laatste jaren was hij maand na maand op post tijdens de gemeenteraadszitting om een oogje in het zeil te houden. We willen hem dan ook graag bedanken en veel geluk wensen in z’n pensioen.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"