Een van de laatste wensen van Melissa ging eind oktober in vervulling. Ze kon een laatste keer live van op de zijlijn supporteren voor haar zoontjes Senne (13) en Rhûne (16). Zwevezele won de wedstrijd tegen Ardooie toen met 3-1.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de laatste wensen van Melissa ging eind oktober in vervulling. Ze kon een laatste keer live van op de zijlijn supporteren voor haar zoontjes Senne (13) en Rhûne (16). Zwevezele won de wedstrijd tegen Ardooie toen met 3-1. © Henk Deleu

Voetbalmama Melissa Dezitter (35) overleden na strijd van ruim 2 jaar tegen kanker

ZwevezeleMelissa Dezitter is zondagochtend overleden na een strijd van twee jaar tegen kanker. De dappere 35-jarige voetbalmama kreeg begin oktober het verschrikkelijke nieuws te horen dat ze ‘uitbehandeld’ was. Sindsdien ging haar toestand fel achteruit, al belette dat haar niet om alles uit de laatste maanden van haar leven te halen. Zo supporterde ze twee maanden geleden vanuit haar ziekenhuisbed zelfs nog voor een voetbalmatch van haar zoontjes

  1. Zoveel heeft twee jaar corona Brugge gekost... en daar zijn de volgende uitdagingen al: “De inflatie zal een grote impact hebben op onze stadsfinanciën”
    PREMIUM
    Brugge

    Zoveel heeft twee jaar corona Brugge gekost... en daar zijn de volgende uitdagin­gen al: “De inflatie zal een grote impact hebben op onze stadsfinan­ciën”

    Twee jaar coronacrisis heeft de stad Brugge liefst 41 miljoen euro gekost: van steunmaatregelen tot verlies van inkomsten door het ontbreken van toeristen. Grote projecten zijn daardoor niét gesneuveld, al blijft het opletten voor nieuwe uitdagingen, beseft schepen van Financiën Mercedes Van Volcem. “Een fusie kan alvast wat extra inkomsten opleveren”, stelt Van Volcem, die een gemeente op het oog heeft.