Het bestuur van vzw Wingene For Cycling gaat een minuut stilte inlassen ter ere van erevoorzitter Dany Denolf
Volledig scherm
Het bestuur van vzw Wingene For Cycling gaat een minuut stilte inlassen ter ere van erevoorzitter Dany Denolf © RV

Tweede Dwars Door Wingene zal starten met minuut stilte

WingeneDe tweede editie van Dwars Door Wingene, die op zaterdag 9 juli verreden wordt, zal om 14 uur starten met een minuut stilte. Het gaat om een eerbetoon van de vzw Wingene For Cycling aan wijlen Dany Denolf. Hij was erevoorzitter van de vereniging.

 1. Massa ontvangt wielrenner als een rockster, Ingelmunster kleurt geel voor huldiging Yves Lampaert: “Lampi is van ons”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Massa ontvangt wielrenner als een rockster, Ingelmun­ster kleurt geel voor huldiging Yves Lampaert: “Lampi is van ons”

  Ruim een maand geleden schreef Yves Lampaert wielergeschiedenis door in de eerste rit van de Tour de France de gele trui binnen te rijven. Die historische prestatie zijn ze op het thuisfront allerminst vergeten. Donderdagavond zorgden zijn vrienden en supporters voor een passende huldiging, inclusief tractorkaravaan en een rondrit in een gele sportwagen.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. 'Baby Friendly Hospital Initiative'-label voor kraamafdeling AZ Delta campus Rumbeke
  Rumbeke

  'Baby Friendly Hospital Initiati­ve'-la­bel voor kraamafde­ling AZ Delta campus Rumbeke

  De kraamafdeling van AZ Delta campus Rumbeke mocht onlangs het ‘Baby Friendly Hospital Initiative’-label ontvangen. Het BFHI-label geeft aan dat het ziekenhuis een kwalitatief hoogstaande opvang, ondersteuning en begeleiding biedt voor moeder en baby. Eén van de prioriteiten hierbij is de bevordering en ondersteuning van borstvoeding, iets waar AZ Delta veel aandacht aan besteed gezien de vele voordelen die borstvoeding biedt aan zowel het kind als de moeder. Het ziekenhuis heeft de ambitie om op korte termijn het BFHI-label ook te behalen voor campus Menen en campus Torhout.
 1. Autokeuring zonder afspraak zorgt voor ellenlange file in Roeselare: “Maar wel mijn oude schoolkameraad voor het eerst in decennia teruggezien”
  Roeselare

  Autokeu­ring zonder afspraak zorgt voor ellenlange file in Roeselare: “Maar wel mijn oude schoolkame­raad voor het eerst in decennia terugge­zien”

  Het is de eerste dag sinds de coronacrisis dat je je auto opnieuw kan laten keuren zonder afspraak. Dat leidt tot een ware stormloop op het keuringsstation in de Roeselaarse deelgemeente Beveren waar de auto’s staan aan te schuiven tot op de Rijksweg. Politiezone RIHO roept op om niet naar het keuringsstation af te zakken.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.