Twee modellen presenteren de aangepaste broeken van de kledinglijn 'So Yes'.
Volledig scherm
Twee modellen presenteren de aangepaste broeken van de kledinglijn 'So Yes'. © Hannes Verstraete

Trendy kledij voor rolstoelgebruikers

RUMBEKE/ZWEVEZELESofie Ternest (31) en Jessie Provoost (35) lanceren met 'So Yes' een kledinglijn speciaal voor mensen met een fysieke beperking. "De zitbroek bijvoorbeeld is ontworpen voor mensen in een rolstoel: gemakkelijk aan en uit te doen, zonder zakken achteraan, met een elastiek en met diepere ritsen." De kledij is vanaf donderdag online te koop.

  1. Werf Brugsesteenweg is eerste waar ethische code voor de bouw wordt toegepast: “We gaan voor een werkklimaat van respect en vertrouwen”
    Roeselare

    Werf Brug­sesteen­weg is eerste waar ethische code voor de bouw wordt toegepast: “We gaan voor een werkkli­maat van respect en vertrouwen”

    De bouw-infrastructuursector zegt via een gloednieuwe ethische code, de allereerste sector-overschrijvende in Vlaanderen, neen tegen ongepaste moppen, leidinggevenden die hun nieuwe medewerkers overrompelen met werk, … Daarentegen gaan ze resoluut voor respect, openheid en vertrouwen op de werf, van de ontwerp- tot de uitvoeringsfase. Roeselare mag uitpakken met de eerste werf waar de code wordt toegepast, zijnde de heraanleg van de Brugsesteenweg.