Seniorenvereniging S-Plus huldigde de kampioenen. We zien Daniël Boussauw, Noëlla Dekeyser, Annie Van Houtsven en Johan Danneels.
Volledig scherm
Seniorenvereniging S-Plus huldigde de kampioenen. We zien Daniël Boussauw, Noëlla Dekeyser, Annie Van Houtsven en Johan Danneels. © RV

S-plus huldigt kaart- en koersbalkampioenen

WingeneSeniorenvereniging S-Plus Wingene vierde onlangs de kampioenen van de afgelopen kaart- en koersbalseizoenen in CC De Wissel.

  1. AV Molenland mag Belgisch Kampioenschap meerkampen organiseren: “Komt heel wat bij kijken, maar we gaan er een atletiekfeest van maken”
    tielt

    AV Molenland mag Belgisch Kampioen­schap meerkampen organise­ren: “Komt heel wat bij kijken, maar we gaan er een atletiek­feest van maken”

    Atletiekvereniging Molenland organiseert op 20 en 21 augustus voor het eerst in de bijna 50-jarige geschiedenis van de club het BK Meerkampen. Er worden zo’n 150 topatleten uit heel België verwacht in Tielt. Sterren als Nafi Thiam en Noor Vidts, die eerder bekend maakten dat ze geen meerkampen meer zouden afwerken met het oog op het WK, zullen er niet bij zijn, al maakt dat de eer voor AVMO er niet minder op.