Enzo Ide die al twee weken in coma ligt.
Volledig scherm
Enzo Ide die al twee weken in coma ligt. © Photo News

Racepiloot en zoon (28) van topindustrieel Joris Ide in coma na ongelukkige val

Enzo Ide (28), de zoon van topindustrieel Joris Ide uit Zwevezele ligt al twee weken in het ziekenhuis in een coma. Dat bevestigt advocaat Stijn Verbist in naam van de familie. Wellicht schoof hij in zijn woning ongelukkig onderuit en viel op het achterhoofd. “We hopen allen op een gestaag en snel herstel”, aldus Verbist.

 1. AZ Delta opent zorgcentrum voor slachtoffers na seksueel geweld
  Roeselare

  AZ Delta opent zorgcen­trum voor slachtof­fers na seksueel geweld

  AZ Delta heeft van de federale overheid voor de provincie West-Vlaanderen de erkenning gekregen voor het uitbouwen van een Centrum na Seksueel Geweld (CSG). Op dit moment bestaan er dergelijke centra in Gent, Brussel en Luik, maar het is de bedoeling dat er in elke provincie zo’n centrum komt in een nauwe samenwerking tussen het ziekenhuis, politie, parket en de federale subsidiërende overheid. In een dergelijk centrum worden slachtoffers van seksueel geweld de klok rond multidisciplinair opgevangen en verder opgevolgd zo lang dat nodig is. De opvang is gratis en gebeurt discreet met respect voor de privacy. Een heel team van gespecialiseerde artsen, psychologen, forensisch verpleegkundigen en sociaal werkers zullen daarvoor instaan.
 2. Wereldkampioen Jean-Pierre Monseré herrijst als reus Jempi, 50 jaar na z’n overlijden
  PREMIUM
  Roeselare

  Wereldkam­pi­oen Jean-Pier­re Monseré herrijst als reus Jempi, 50 jaar na z’n overlijden

  Vijftig jaar na z’n overlijden herrijst wereldkampioen wielrennen Jean-Pierre -Jempi- Monseré in 2021 als reus. Het is de bedoeling om de nieuwe telg binnen de Roeselaarse reuzenfamilie in maart voor te stellen en te dopen. Vervolgens zal reus Jempi niet alleen in Roeselare maar ook bij menig wielerwedstrijden, inclusief het WK dat in september Vlaanderen aandoet, opduiken.
 1. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol

 2. Voetganger kan losgeschoten aanhangwagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan losgescho­ten aanhangwa­gen maar net ontwijken