Prister Bart Malfait en diaken Danny Vandenbroucke bij de Sint-Amanduskerk van Wingene
Volledig scherm
Prister Bart Malfait en diaken Danny Vandenbroucke bij de Sint-Amanduskerk van Wingene © RV

Parochies van Wingene, Zwevezele en Ruiselede worden samengevoegd met die van Beernem en Oedelem, voortaan alleen nog mis in de centrumkerken

Wingene/Beernem/RuiseledeHet werkgebied van de pastoors van Wingene en Beernem breidt uit. Eerder raakte al bekend dat de Wingense priester Bart Malfait er vanaf 1 december ook Zwevezele en Ruiselede bij zou krijgen, maar daar worden ook de parochies in Oedelem en Beernem aan toegevoegd. Misvieringen zullen voortaan alleen nog in de vijf centrumkerken plaatsvinden. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).