Steven Madou en Annelies Declerck van Madou vastgoed op één van hun favoriete plekjes in de bosrijke omgeving van Wingene.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Madou en Annelies Declerck van Madou vastgoed op één van hun favoriete plekjes in de bosrijke omgeving van Wingene. © Maxime Petit

Op huizenjacht in... Wingene: “Aantrekkelijk voor jonge gezinnen én ouderen”

WingeneOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week trekken we naar Wingene, samen met Steven Madou (44) en Annelies Declerck (35) van Madou Vastgoed uit Tielt. Vanuit hun kantoor in hartje Tielt werken ze als een tandem samen. “De combinatie van mijn 20 jaar ervaring met de vrouwelijke touch van Annelies blijkt een schot in de roos”, klinkt het bij Steven.

  1. Enzo Ide met wereldkampioenen op podium en nu op weg naar start EK rallycross
    autosport

    Enzo Ide met wereldkam­pi­oe­nen op podium en nu op weg naar start EK rallycross

    Enzo Ide zal in 2022 zoals al eerder aangekondigd, aan het volledige FIA European Rallycross Championship deelnemen. Hij blijft trouw aan de Audi S1 EKS RX quattro van de nieuwste generatie, die door het voormalige FIA World Rallycross Championship kampioensteam EKS van Mattias Ekström zal worden ingezet. Zijn seizoen start dit weekend in Hongarije, op de omloop van Nyirad en de kalender sluit af in oktober op Spa-Francorchamps.