RV/Gemeente Wingene
Volledig scherm
© RV/Gemeente Wingene

Nieuwe marktplannen voor Wingene en Zwevezele: “Hebben geleerd uit de tijdelijke corona-opstelling”

Wingene/ZwevezeleZowel voor de markt in Wingene op woensdagochtend als voor de markt in Zwevezele op zondagochtend is een nieuw marktplan opgemaakt. De markt in Wingene keert vanaf begin november terug naar de oude locatie rond de kerk, terwijl de tijdelijke opstelling van de standen in een L-vorm in Zwevezele permanent wordt.

 1. Familie Vervaele tovert meer dan 100 jaar oude familiehoeve om tot luxueuze vakantiewoning: “Het ziet er anders uit, maar voelt nog als thuis”
  PREMIUM
  Zwevezele

  Familie Vervaele tovert meer dan 100 jaar oude familiehoe­ve om tot luxueuze vakantiewo­ning: “Het ziet er anders uit, maar voelt nog als thuis”

  Zo’n 130 jaar nadat de eerste steen gelegd werd van De Veldhoek in Zwevezele, krijgt de hoeve langs de Vrijgeweidstraat een tweede leven als luxueuze vakantiewoning. De familie Vervaele bundelde de krachten en vormde de brok familiegeschiedenis grotendeels eigenhandig om tot een toeristische troef voor de gemeente. Pater familias Joël Vervaele (84) krijgt er alvast niet genoeg van. “Ik ben heel blij dat de hoeve op die manier toch nog in de familie kan blijven”, glundert hij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.