Het nieuwe bestuur van N-VA Wingene-Zwevezele, hier samen met Bart De Wever
Volledig scherm
Het nieuwe bestuur van N-VA Wingene-Zwevezele, hier samen met Bart De Wever © RV

N-VA Wingene-Zwevezele kiest nieuw bestuur

WingeneN-VA Wingene-Zwevezele heeft een nieuw bestuur. Fractieleider in de gemeenteraad Pieter-Jan Verhoye wordt de nieuwe afdelingsvoorzitter, Bjarne Castelein is herverkozen als ondervoorzitter. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Van Izegems feestdorp tot verkleedpartij in Waregem: hier zet de Ronde West-Vlaanderen in vuur en vlam
  PREMIUM

  Van Izegems feestdorp tot verkleed­par­tij in Waregem: hier zet de Ronde West-Vlaanderen in vuur en vlam

  Ambiance troef, nu de Ronde van Vlaanderen zondag voor het eerst sinds 2016 nog eens West-Vlaanderen doorkruist. Op tal van plaatsen krijgen Wout van Aert en co een hartelijke ontvangst. Zeker in Izegem, dat voor de gelegenheid Dorp van de Ronde is, maar ook elders in de provincie is er van alles te doen en staan de grote schermen klaar. Een feestelijk overzicht.
  Pittem, Ruiselede, Tielt